Vart gick allt bra folk??

Where did all the good people go?? Dom kanske har gömt sig vem vet.  AAAAH NU KOM PRECIS SAMMA LÅT PÅ I MEDIAPLAYERN SOM ÄR NERE PÅ RADION OCKSÅ!! Scäry! :)

Dåligt på bloggande på sistone men, ja, inte mycket att göra åt så här i efterhand! Jag har, tro det eller ej, lyckats fylla år under tiden som det var lite dåligt med bloggande. Nej jag fyllde inte 9 trots att många kanske tror det. 16 blev det i går :) Det var trevligt, i lördags hade vi lite family-/friendskalajs det var trevligt :) Fick en del kläder och en chokladresa till Bryssel med syrran i december :D tjockt najs! På lördag kanske det blir lite mer kalajs också, vem vet :)

Träningliseringsdags snart, först plugga :D Alla är så negativt inställda till att plugga hela tiden :D man ska vara glad :D glad ja :D MEN FÖR I HELVETE JÄÄÄVLA MATTEEEEEEEEEEEE!!! Oj då heheheheheheheheheheheh :D Oj hoppsan nu blev det flummigt lite kanske. See ya sooooon :)

Idrott :D

Häromdagen var höstdagjämningen så nu är alltså natten längre än dagen och natten blir bara och längre och längre för var dag som går. Från något positivt till något helt annat...höhö nej skoja bara :)
 
idag började jag klockan 14 :) då hade jag idrott, vi körde bland annat catch the flag fast egentligen var det catch the frisbeeeeee moahahah :) Sen slutade vi x) Skön dag I must say! Jag drog hem till Kasslern och chillade lite, sen åkte jag och spelade match. Det gick fair enough, 33-13 till oss, fast Vallentuna hade i och för sig bara 1 avbytare så det var ju lite ofair enoughit mot dom, menmen så är sport :D

Jag börjar få slut på roliga bilder att lägga upp så ah.... men förresten, Kasslern och jag kollade på lite filmer från Mauritius idag på tuben så jag känner nog för att slänga upp lite bilder därfrån :)

Soft strand :D Min syster och jag :DBörje :DHav :D
(Rip Börje. The fish who died on land) Jag begravde honom!)

Ah nu börjar massa minnen poppa upp igen! Jag tror minsann jag måste skriva ett Mauritiusinlägg snart! :D


Choklad :D

Jag är trött, och var fan är Anders?? :)
Ja besökte syrran idag efter skolan, vi käkade middag, crème brullé och choklad. Galet låco :D Satt och tittade lite på Dif-Aik också, Dif ledde tll 90:e minuten typ, då lyckades Aik kvittera DOH!
Såg några Aik:are på väg till matchen idag också, dom var skrämmande lik en hjärndöd person allihopa! x)

Lakrits-kola med chokladöverdrag och havsalt är, btw, fan bland det godaste som finns! :D

tjing bong långkalsong!

Från en skog till en annan!

Tåg till Handen, Buss till Tyresta By, tiita på bildspel, gå långt genom en skog, titta på en utbränd skog, å tillbaka genom skogen, vänta 40 minuter på bussen, åka tåg till Barkarby. Så har min dag sett ut idag :D Alltså skoldelen av dagen, det var rätt drygt faktist. Gå genom en skog för att se på en skog, liksom vaaa?? Jaja, jag träffade Sam i alla fall, fast det gör jag i skolan ändå....men jag träffade Johanna SSSSSSSSSSSSSSSSSSS på bussen också, det var najs :D Träffat massor med folk idag asså x)

Ja så här ser den uppbrända skogen ut från luften! :)


Jaja, dryga inte ner er för mycket! Var glada! Det är jag :D :D :D :D Speciellt efter att jag tittat på Baman och Piderman x) Den är jättebra för er som inte sett den :D

Besök från Spanien?? :D

Galen låco! Dagens uttryck.

Det var ett litet besök hos Kasslern idag innan det var träning, det var fair enough asså. Han har blivit high-techflygare :D
På väg till träningen ringde jag till Ludvig I, han hade precis somnat när han läste sin historia som han hade i läxa. Han har numera inget minne av samtalet, vilket antagligen beror på att han somnade direkt efter att vi pratat klart. Men då kan läggas till att vi typ pratade i nästan 10 min x) 

Jaja, träning var det i alla fall (handboll, om det nu var någon som inte kände till det, ve och fasa!!!!!) Det började en ny killa idag som hette antagligen Marcel, mindre troligt Michelle. Jag lyckades uppfatta båda dom namnen i alla fall. Han verkade helt fair enough. Kom från Barcelona gjorde han, där han spelat handboll i 10 år WOSH! Ja och så nu skulle han testa här. Han lyckades, på svenska :D, fråga mig och Ragge vad vi hette :D Trevlig kis!
Han hade för övrigt aldrig spelat med lim, vilket resulterade i att han fick 5 stora blåsor på höger hand, en på vardera finger. Trevligttrevligt :)

Nu kommer vi till dagens bildsekvens, som jag på begäran av Mr/Mrs/Ms Z censurerat eftersom han eller hon inte ville vara med på korten TROTS att han eller hon har lyckats bli med på så många fina bilder :)

Det här är Jägos och Mr/Mrs/Ms Z's guide till hur du kan öppna en kapsylförsedd flaska som behöver öppnas av okända anledningar: 

"Åh, en cola-flaska !"
Fin fotosekvens :D 1

"Vilken tur! Jag som precis var så sugen på cola :D"
Fin fotosekvens :D 2

"Huum..hur ska jag öppna den?? Ja! jag testar det där tricket med ögat...ARRGH  IISH"
Fin fotosekvens :D 3

"Oj mitt ansikte försvann på förra bilden! :D Jaja, så gick det inte att öppna den i alla fall...hur ska jag göra då??"
Fin fotosekvens :D 4

"Jag har verligen absolut ingen aning om hur jag ska öppna flaskan!"
Fin fotosekvens :D 5

"JOO!! Nu vet jag hur jag ska göra! :D"
Fin fotosekvens :D 6

"Jag tar ju såklart bara fram min kapsylöppnare som finns i höger byxficka på alla lite nyare badbrallor! Perfekt för sådana här tillfällen asså :D"
Fin fotosekvens :D 7

" Och så öppnar vi flaskan SWOOPSH!"
Fin fotosekvens :D 8

"Åh, äntligen öppnad! Bara sekunder kvar till jag får smaka den ljuva drycken!" 
Fin fotosekvens :D 9

"ÅH SÅ GOTT :D Mmmmm jag riktigt njuter! :D Smarrigt var ordet!"
Fin fotosekvens :D 10

"Vilken tur att jag hade min moderna badbyxor på mig så jag kunde öppna cola-flaskan. Nu är jag gladare än jag någonsin har varit! :D"
Fin fotosekvens :D 11


Ja, så lyder alltså guiden! :) Om någon har förslag på en bättre guide SÅ HÅLL IN MED DITT JÄVLA FÖRSLAG!!!!! nej då är det fritt fram att påstå sitt förslag för den storslagna juryn :D

Upptäckte för övrigt idag att dom lyckats stava Herrgårdsstek med 3 r (alltså Herrrgårdsstek) på skolmatsedeln, det gjorde inte direkt dagen roligare men jag tyckte det var värt att nämna! :D Nu är det pallra sig ner till lite te som gäller! :D

Baman och Piderman :D

Heeeej! Nyanländ hem från skolan skulle man kunna säga att jag är, för det är jag nämligen! Jag skulle vilja påpeka så här att datorkunskap är det, tro det eller ej, mest dryga av alla ämnen! Man fattar att Kjell (som vår lärare i det ämnet heter) nästan kjuter sig själv varje gång :)Asså massor med galet folk som ställer samma jävliga jobbiga fråga typ 1000 gånger. Men det är väl fair enugh, typ :D

And de most amaaaaazing thing hände mig idag när jag skulle åka buss till skolan! :)
Okey, jag gick ut till busshållplatsen där det för tillfället var tomt, "fair enough" tänker jag och sätter mig och chillar.
Helt PLÖTSLIGT kommer det en snubbe med en veolia-reflexjacka och tar ner busstidtabellerna och den där saken på toppen som visar vilka bussar som går från hållplatsen och var dom går. Det gjorde han på typ 30 sekunder liksom!
Sen säger han till mig: Du! Busshållplatsen flyttas nu!
Busshållplatsen...flyttas?? Hela mitt liv passerar i revy framför mina ögon!
Men jag sitter kvar där och sen kommer bussen och stannar ute i gatan och så går jag på :D

Om ni är lite flummiga så föreslår jag att ni ser den här filmen som Pocken (Änders) länkde till mig för några dagar sen. Om ni inte är flummiga så föreslår jag att ni ser den i alla fall så kanske ni blir lite glada :D


Baman och Piderman



Så nu pratar jag med kasslern!

Stämningen sitter i :D

Galen låcolisering! :)
Kom precis hem från Emma och Alex typ, och när jag kom in på mitt rum så såg jag att mina läxor låg all over the pläjs! Inte bra, inte bra alltså! Men jag tror jag lyckades göra alla förut :D Vaaat??
Tillbaka till idags middag :) Det bjöds på hemgjorda pannbiffar potatisskivor och blomkål i ugnen. Fy fan vad gott det var! Riktigt naajs var det :D

Morsan kom och hämtade mig sen och när vi var på väg hem så satte hon i Coldplay-skivan som började spela Life In Technicolor. Asså gåshuden kom direkt typ! Då kanske ni kan fatta lite hur jävla naaajs konserten härom dagen var! :D
Aja, jag ska inte sitta och dra runt om det hela tiden, för nu ska jag och min TEE-shirt gå och dricka TEA höhöhöh :D
Chris Mrtin från lite längre avstånd :D
Nej bilden blev inte alls suddig :D

Öeeej Ludvig I! Jag kom på att vi glömt slänga upp vår hur-man-öpnnar-en-kapsylförsedd-flaska-om-man-glömt-att-ta-med-sig-en-kapsylöppnare-men-däremot-tog-med-sig-badbyxorna-bildsekvens! Den får dyka upp här imorrn if you don't mind :D

Middag?? :D

En ny dag gryr och natten den flyr! Mohahah :)

Jag kan berätta som så att natten flöt på, utan några större hinder för katten Janson och hans fynder. Okey där rimma det inte riktigt men fair enough! :) 

Idag ska jag utföra den sedan så länge utstuderade konsten söndagspluggelisring :D Not so much fun no, men nödvändigt! :) Asså jag använder verkligen smileysar överallt och i fel sammanhang! :D På tal om smileysar så har jag precis rensat alla mina sådana från msn så nu har jag bara dom gamla vanliga så som: :) ;) :O :P och dylika :D Fast dom är med färg såklart x)

Ikväll vankas det nog middag hemma hos syrran och Alex, det kulle vara soft I say :) Var ett tag sedan man gjorde det nu, så ja det får det nog bli :D 
Alexander :DMy siister: Emma :D

Men nu måste jag gå och plugga! Tjoflöjt!

No photo taken!

Summering av dagen:

Antal inköpta pennvässare - 0

Antal elektrifierade kroppsdelar - 0

Anta dubbeldusch jag tagit slut på idag - 0

Antal införskaffade mobiltelefoner - 0

Ja go vänner, om man tittar på listan här ovanför så skulle man ju direkt kunna tänka sig att det absolut inte har hnt någon väsentligt i mitt liv idag. Och det stämmer ju ganska bra i och för sig :D höhö nej liiite har hänt idag må jag påstå!

Först kom Raggen förbi och lekte lite, sen kom Kasslernt och Äänders också :D Sen åt jag middag x) Och efter det åkte Kasslernt Äänders och jag till Ludvig I i hans Viksjöby, där också Kourosh var :D Var tog Raggen vägen då undrar ni! Jo han åkte hem lite tidigare istället det busfröet! :D Alltså han åkte hem innan vi begav oss till Ludvig I :)
En Ragge :DAnders :DLudvig I :DEn Kassler :DEn Kourosh :D (och Sam fast han var inte med dag)En Jägo :D

Hos Ludvig I hände det lite allt möjligt, bland annat spelades det gitarr och dylika instrument :D Tittades på film gjordes det också :D

Asså en väldigt mysko vanskaplig sak som vi såg hemma hos Ludvig I var att när vi bläddrade förbi Nikeldeon på hans tv så var det en porrfilm på den kanalen vid runt elva-tiden.....liksom wtf?? På Nikelodeon??
 Tänk om det kommer något litet, vänskapligt, fint, änglalikt barn med blond pottfrisyr som har fått lov från sina föräldrar (eftersom han varit en så duktig och skötsam gosse) att vara upp lite längre och titta på tv och så går han och tänker titta på Svampbob så ser han på en porrfilm istället. Liksom kisen blir säkert någon sorts gangster då istället som typ springer runt och tar folks pennor på lektioner och sådant dylikt (japp, jag gillar ordet :D). Aja, mysko var det i alla fall.

 Imorrn underar jag på att åka till syster min, det skulle vara fair enough asså :D
Tjommalina Ballerina! :)

Utelåst after a syntest!

Tjoloho! :D

Idag efter skolan gick jag och Kasslern till Lötsjö Trafikskola och gjorde syntest. Det gick bra. Woho! Så nu behöver jag bara postelisera lite papper, gå på en tretimmarskurs och såklart fylla 16 innan jag får börja övningsköra. Woho :D Lätt firrat asså! :D

En trött kväll firades ihop med Kasslern hemma hos honom. Det var chilllisering to the maaaax! Fett soft :D Vi åt bullar. Woho! :D
På vägen hem ringde jag Ludvig I (den förste) som hade rng mig tidigare på kvällen. Vi pratad medan jag gick hem. Woho! :D Ludvig I sitter förresten för tillfället och skriver inlägg nummer 200 i hans blogghistoria som Gravity. Woho! :D

Jaja, efter att jag pratat med Ludokovic anlände jag hem, men in kom jag inte! Nej jag hade glömt mina nycklar hemma och mina frukter till päron låg och sov very deept. Men efter kanske 15 minuter lyckades jag väcka min mor genom att damdamdaaa: ringa på dörren TVÅ gånger x) Jaja, då fick man komma in i värmen i alla fall. Woho! :D

Nu blire nog sovalisera. Woho! :D

 

COLDLAY<3

Var på Coldplay igår, det var väl helt fair enough så där, men inte mer än så.....





NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT!
Det var det fucking bästa jag varit på någonsin :D Dom var helt sjukt galna live, mycket bättre än on CD tro det eller ej 8)
Okey, like this yaaa know:
Kl 18.15 plingade det på dörren på ett visst rött hus! Inne i huset var Jägo och KasslerKarl. Dom var väldigt exalterade över att dom skulle få gå på Coldplay. Utanför dörren stod Ludvig I (den förste) och plingade på. Jägo och Kasslern följde med honom ut till en blå Volvo. I bilen satt en Ludvig I's syster, Linn, och hans kära mor, Camilla.  Mhm. Vi hoppade in och åkte mot Globen. Självklart lyssnades det på en liten Viva La Vida-CD på väg till konserten.
På väg till ColdplayPå väg till ColdplayPå väg till Coldplay

När vi ska åka igenom stan, så har dom stängt av vissa vägar som vi planerat att åka på och vipps så är vi vid Stureplan istället för på väg mot dem södra delarna av stan. Galet tänker vi allihopa, men behåller ändå lugnet.
Efter kanske 5 min hittar vi ändå en väg som funkar och som leder rätt. Yay.
Globen kommer in i vårt synfält och vi konstaterar att det är cirka 30 min kvar till ett visst föband kallat Albert Hammond Jr ska börja spela. (Riktigt fair enough-musik asså, lyssna!) Vi åker in ett parkeringshus där det står "Ledigt" på en skylt utanför. Inte fan fanns det en enda jävla ledig plats där inte! Vi barn i bilen blir tokiga och Camilla släpper av oss för att åka och försöka parkera någon annanstans.
Vi springer upp till Globen och väl uppe så träffar vi min kära mor där hon står och väntar på oss. "Hej" säger vi och går in i arenan.
"Ah jag måste köpa en tröja" utbrister Ludvig I när han ser stället där dem säljer tröjor. Vi andra hänkar på när Ludvig I köper en cool tröja och en affisch av högsta klass. Jägo passade också på att köpa en tröja och en affisch, medan Kasslern nöjde sig med en najs tröja.
Upp till sektion B9 och våra platser där vi fick schasa iväg några som satt sig på våra platser. Albert hade pecis börjat spela när vi kom in. Najs! Efter ett litet tag anlände också Camilla who häd lyckats parkera bilen. Woho!
I GlobenI Globen!I Globen!I Globen!

Kl 20:40, tiden då Coldplay skulle börja. Det dröjde kanske 10 minuter innan dom äntarde scenen, men när dom väl gjorde det blev det tjockt gaaalet fiiint! Dom började med att dra igång Life In Technicolor från nya plattan. Grymt! Sen kom fan bara bra låt, på bra låt, på bra låt och så vidare. Helt fantastiskt.
Mitt i det hela så sprang plötsligt bandet av scenen och nästan genom publiken bort till läktarna längst bort från scen. "You can't come all the way to Sweden without going to the back of the room at least once..." hävdade de och så stod de kvar där, nästan mitt i publiken och körde The Scientist akustisk. Fair Enough var ordet.
 Sedan sprang de tillbaka till scenen och fortsatte med sina totalgrymma låtar ett tag till. Till sist körde de Death And All His Friends och sen tackade de och gick ut.
I Globen!I Globen!I Globen!I Globen!


Alla i publiken stod vackert kvar och sjöng, likt en slags fotbolls-kör, på oooo-delen i Viva La Vida. I kanske 5 minuter stod hela publiken upp i Globen och gjorde så, till slut kom Coldplay tillbaka ut. "Oh Yeah, we forgott one song..." Sen så ställde de sig väldigt tätt tillsammans i mitten med sina instrument och började spela lite tyst.
 Plötsligt hoppar Chris Martin bak mot publiken och vänder sig om och så brakar Yellow igång : D Hela Globen följer med i exstas ungefär. Ludvig I blir extra glad eftersom han först blev lite besviken när det verkade som Coldplay inte skulle spela Yellow.


Kungligt var besöket på Globen i går. Det fulländades på vägen ut när vi träffade Anders och Olle där som suttit nästan precis bredvid oss. Så vi snackade massa om hur det varit och hur bra alling varit :D
Alla ni som missad Coldplay: Tjocksynd, men ni kan om ni vill gå in på Youtube och kolla på massa filmer som jag spelade in om ni söker på typ: KnararN Coldplay. :D

Coldplay <3

bajsglädje :)

Hej nu ska jag skriva ett jääääääääääättesnabbt inlägg!

Nu ska jag typ till skolan medbussen och efter dte bär dte av hemåt sen kommer Ludokovic med diverse familj och hämtar upp mig och Kasslern och så åkervi till globen där ska vi se COLDPLAY :D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D::D:D:D:D:D:D:D

Bilåkande :)

De mopst crazy day asså! Nästan :)

I skolan gjorde vi drakar som tidigare nämnt, det var ju helt fair enough asså. Vår drake flög inte så bra och var ganska ful :D
Sen efter skolan blev det galet låco! Först åkte jag in till stan och träffade syrran på åhlens, sen gick vi till Stureplan, vidare till Stadion, vidare till Hjorthagen där hon och Alexander bor. Väl där somnade jag i deras soffa :D Sen käkade vi middag och sen kom far runt 19:50, då sulle vi nämligen till en veterinär i jakan med deras två katter. Först åkte vi dit, det tog typ 35 min. När vi kom dit kom Emma på att hon glömt en kattbox som dom behövde av speciella anledningar, så far och jag åkte tillbaka till Hjorthagen, som ligger typ precis innan Lidingön börjar, och hämtade kattbox och lite annat. Sen åkte vi tillbaka till jakan och hämtade upp Emma och Alex med respektive två katter och skjutsade dom tillbaka till Hjorthagen, sen var far och jag på väg hem igen, men då kom vi på att vi skulle hämta mor min, så då fick vi åka in till de mitt of de stad och plocka upp henne från jobbet och sen fick vi åka hem. MEN precis innan vi kom hem kom mamma på att hon hade sin cykel i Barkarby vid tågstationen, så då vände vi typ på garaeuppfarten och åkte till Barkarby, där släppte vi av mor som fick cykla hem och så åkte min far och jag hem. Hela resan med alla stopp och allt tog cirka 3,5 timme och då åkte vi ändå nästan bara mellan stan och jakan....drygt I say! Fast kul på något mysko sätt också :D

Imorrn ska jag på Coldplay :D :D :D :D :D :D  

Coldplay och drakar :D

Coldplay, Coldplay, Coldplay, Coldplay, Coldplay och Albert Hammond Jr
Det ska jag se på ondsdag :D :D :D :D
Mor, Kasslern Karl, Ludokovic, Ludokovics mor och Ludokovics mors dotter ska självklart också med :D Heligt galet blir det tror jag :) Men Viva La Vida-CD:n har jag inte lyckats införskaffa än så det ska jag göra imorrn och lyssna lite galet på den så jag känner igen några låtar på onsdag :D
AAAAAAH naaaaajs :) Mhhhhhhhhhm :)

Mr. StyggAnders och Ola ska också gå på konserten, men dom sitter någon annanstans :)

Imorrn ska min klass, nv1a, och klass nv2a bygga drakar tillsammans x) Förhoppningsvis så lyckas vi i min grupp få något skadaver att flyga och förhoppningsvis så får vi något pris för att våran drake var den absolut finaste draken av alla och den flög absolut galet bäst :D förhoppningsvis.... :)

Coldplay


Sälen igen??

  • Här
  • Skulle
  • Man
  • Ju
  • Kunna
  • Blogga
  • ,
  • Men
  • Det
  • Blir
  • Nog
  • Rätt
  • Jobbigt
  • I
  • Längden
  • !
  • Varför
  • Skriver
  • Jag
  • Varje
  • Ord
  • Med
  • Stor
  • Bokstav
  • I
  • Början
  • ??

Hum, det där var gay : D Idag har det inte hänt mycket kan jag berätta! men det som har hänt är att (Vi tar en sådan där lista igen :D) :

  1. Jag och min käre svåger, Alexander, ska börja köpa in massor av fulkräftor från Kina och dylika länder för att sedan sälja dom som dyra, nykokta, svenska kräftor till stockholmshushåll. Vi beräknar att vi kan tjäna 100 000kr första helgen. Jag återkommer med hur det går med kräftförsäljningen : D
  2. Jag har dammsugit mitt rum! (det tog ungefär 1 min och 33 sekunder) Sen hade jag tråkigt igen x)
  3. Kasslern och jag har lekt, efter att han pluggat klart sina svenskaglosor såklart! :) Vi chillade här och spelade lite tv-spel och sen tittade vi på Hål(l) i väggen. Hetare och tajtare dräkter får man helt klart leta efter :)
  4. Jag har bloggat
  5. Nu har jag snart bloggat igen
  6. Jag har druckit te och ätit överbliven tårta
  7. Nu har jag snart druckit te igen : D
  8. (tomt)


Kalle briljerar med sina kunskaper :)Johanna också :)Fiiiiint 
Så nu sl'ngde jag upp lite random sälenbilder som jag hittade och som verkade vara glädjerika =)

Hoppas det blir Sälen i år igen, det var gaaalet kul!
 Knasknas en julgransmustasch.


Överraskningarnas afton :)

Yesterday hade vi en liten överraskningsfest för Kasslerkarl. När jag säger vi menar jag: Jag (höhö), Jåhäna, Jowjow, Ä3n, Ragge, Urvut, Stygganders, Kurre, Mr. Maffioso, Roberto (uttalas: chooooooberrrto), Ola, J-cup, Juden och självlart Kasslernt : D Senare joinade även Ärikt and Zacke. Naaajs I say. Hoppas jag inte glömde omnämna någon nu, jag ber om din eller era heliga förlåtelser i sådant fall :)
Lille Karl trodde han skulle komma hem till mig och chilla framför någon bra film, men ack så fel han hade och ack så förvånad han blev när det stod någonstans mellan 10-15 fullt friska människor i mitt vardagsrum och skrek något om "grattis" till honom när han äntrade rummet 8)
Ragge gjorde två galet heliga tårtor till hela alltet också, jag hjälpte till lite : D Sen gjorde jag och Jåhäna ( även känd som Hannah Montana enligt den religöse typ : )) den heligt fina tårtan som finns här nedanför på bild : D Den tog typ 3 min att göra x)

Kasslerkarl anländer :)A lot of gangsters in my biiiig room :)En glad J-cup :)En GangsterAnders :)De text is very intern :DKolla på gangstern Kassler nere till vänster :)

It waas das very niiiice : D

Dät var about i, nu ska jag ringa syrran :)

Chilleliseringskväll...

...hos luddeponken! Kan det bli mer najs?? Jag tror knappt!
 Först en del tv-spelandes, bland annat typ ray man run eller något liknande, tjockt galet x)
sen var det införskaffeliseringsmedel av godis on ICA:n :) Sen var det fotbolls/idol-tittande med massa galet folk från alla olika håll och kanter, trevligt det var jag måste säga : D
Jag, juden, hans mor och syster åt ju såklart också hemlagad pizza som start på kvällen! Gaaah, smarrigt var bara förnamnet!  Jag börjar 12.40 imorrn Yay :D


Om du förespråkar att bilden har någonting med dagens text att göra så kan du ha fel :) fel :) fel :) fel :) eller så har du rätt, bestäm själv :)

Rubrikeros


Jag har inte tagit denna bild men den fanns ändå på min dator :)

Kom hem från barkarbyn för ett litet tag sen nu, det var chill. Kyckling and some ris and grönsaker, på det en sån här Felix Smulpaj med rabarbersmak typ. Gaaalet :D Asså dom där smulpajerna är fräckt goda jag måste säga! Reklamen är keff, men med smulpajen är det inget F! (F som i fel:))

Och för alla er skateboardåkare ute i Stockholm. Det ska byggas en ny skatepark i Högdalen i södra Estocolmo. Den blir europas största och 10 gånger så stor som björns trädgård :)  Det blir något att åka i det! 
Nu ska jag läxalisera! Tjoföjt :D

Daddy Cool :)

Goddag! Vamt välkomna ska ni vara denna kalla höstdag!
i dag vaknade jag exakt 9 minuter innan bussen gick så jag gick till skolan idagi bara kallingar och en tandborste i munnen :)
Nej för fan! Jag tog nästa buss moahahaha, jag hann ändå :D spännande I say!

Ska till barkarby senare idag och träffa Emma och Inger och käka middagliseringsmedel med dom tror jag, blir tjock najs! Men först funderar jag på att gå förbi Kasslert, skulle ju vara trevligt :D Jaja vi får se :)

Yoda in Madrid :)

21.36 i går kväll landade flygplanet från Madrid som jag och min mor befann oss på. 2,5 dag fick man befinna sig där nere. Det var grymt! Varmt som fan jämfört med los bajsväder här hemma och gaalet skönt hotell bland andra godsaker :)
Brand New har gjort en låt som heter Guernica som jag har hört, men nu har jag även sett Guernica, alltså en tavla som Picasso målat. Den var lite läskig! Om jag inte är helt ute och cyklar så var Guernica en stad i Spanien som bombades sönder av spanjorer under inbördeskriget, trots att denna stad inte hade något att göra med kriget! Not fair I say!

Jag har också ätit på världens äldsta existerande resturang och suttit i en 300 år gammal källare. Mhm in your face 8)
Japp och i Madrid går tunnelbanan med 3-5 minuters mellanrum på alla linjer! Ah det är annat än här minsann!

Japp men nu har jag inget att skriva, eller jo, men jag orkar inte och måste sätta mig och göra en läxa! DOH!
Slänger in lite bilder lite snabbt! : D

Juan Carlos någonting har mycket större slott än vår kung Calle Gurra :)De old basement!

Ahjusste! Kasslerkarl fyller år idag : D : D : D Grattis till honom : D : D : D : D : D

Next stop: Madrid :)

Jaha gott folk! Vad ska man säga nu då??
Jo för det första så hade jag bara en lektion idag. ÅH JOBBIGT! nejmen det var chill, speciellt som det var idrott!
För det andra så kommer jag, och min klass, också att ha bara 1 lektion dom två kommande torsdagarna så det är ju helt fair enough det med :)
Jag gillar torsdagar asså :)

Jahapp mhm nu packas det minsann! 7.35 ska jag flyga iväg med ett flygplanskonstruktörsritat flygplan till Madrid och träffa mor där. Hon har varit där och talat på någon sorts konferens och om man ville lyssna på det, och allt annat, så fick man vackert punga ut med 2295 €. Slå det ni!
Förresten om ni inte håller koll på vädret i Madrid så kan jag berätta att det är mellan 25-30 grader där :) Bara så ni vet :)
Nej nu är jag dryg!

Jaja ha det så kul här hemma i regnet så ser jag väl några av er på måndag igen. ÅH DÅ FYLLER JU KASSLERKARL ÅR :D :D :D

(Såhär glad kan man vara när man är utomlands) :)


Kaffe på centralen

Varför skriver jag alla inlägg så sent för??
Jo därför att jag börjar så sent, eller imorrn börjar jag ju kl 2 så det kanske inte så jättesent då...höhö : ) Åh jag träffade Anders på stan idag, tjockt najs : D han drack kaffe x) Jägo inte dricka kaffe! Anders använda sin kaffemugg som en laser beam-pistol och skjuta alla på centralen :) Jägo glad : D

Jag är sjuk har jag kommit på, fast nu är jag nästan frisk förresten, mycket intressant! Oooo jag var hos farmor idag, najs =) det var trevligt : )


Här är Anders och jag på centralen, fast ni får tänka in centralen i bagrunden själva :)

Dubbelknas!

Idag så hade vi då matte och då hände .............NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT I will tell more you!

Asså att läsa om vad andra gör i skolan måste ju vara en av de gaaalet tråkigaste sakerna som finns att läsa typ...eller i alla fall om man hade tråkigt i skolan :) Mysko det blev jag säger! Men jag var i skolan idag, nu vet ni det.

Idag på eftermiddagen lekte jag med KasslerKarl. Jag kan då berätta att vi åt otroligt goda flingor och vi båda kan sjunga väldigt fint :) speciellt när det kommer till alla höga toner :)

Ibland ska man ta chillpiller, ja det tror jag! Ikväll ska det ses på scrubs skulle jag gissa på och sen börjar man ju 11.15 imorrn så det är ju helt fair enough:)


Nu ska jag rita en gubbe som någon lärde mig någon gång och sen får alla, som vill, gissa vad det är för nåt: |/>--|-OP

Ah den var ni inte med på! På fredag åker jag till Madrid förresten. Jo jag har känt att skolan har blivit lite mycket på sista tiden....NOT! Nejmen...ja mer om det senare, nu ska jag ta och försöka mejsla ihop lite hemlighetssaker. 
Ha det fiiint! : D
)
(Hittade en tjusig bild på Anders (och Johanna i bakgrunden) här också för er som inte sett den x)

Scrubs on da night!

Aaaah! Ännu en fräsh kväll att tugga mortter på!
Nu var det några dagar sen man bloggade och det kan man väl säga beros på någon oföklarlig form av trötthet som infaller från tre dagar innan till och med dagen då ramadan startar, vilket jag tror den gjorde idag! Jag är inte muslim :)

Ah, I don't know what to say soo.... det pågår massa skola som vanligt och det är väl helt fair enough I say. Scrubs är det just nu på tv också : D Nejmen todäj har varit händelserik....not! Men igår fyllde JowJow år Grattulations jag säger : D och snart fyller KasslerKarl år :)
Köttbullar med god sås i skolan idag naaajs var det :) And jag såg Anna genom en dörr, spännande spännande :)
Snart börjar Idolo också! Brad New is the shit!

Galet rörigt inlägg men nu börjar scrubs igen HEJ DÅ :D :D ;:D


RSS 2.0