Kazzlern!

(tom rad)
Va?? Jag fattar inte ens själv varför jag gjorde en sådan där rad. En snöbräda köpte jag idag. Woho! Oj vilken glädje.
Ja, imorgon är det ju inte Sälen som gäller nejnej. Imorgon ska det införskaffas diverse hjälmförskyddande hölje och skidglasögon woho! Oj vilke glädje. Ja jo jag säger nog allt det! :)

Höhö, på söndag däremot är det Sälen som gäller :D FAN VA NAJS! Ja så var det med det. Godnatt!

Mötesannons

*Skånsk dialekt* Det är mitt i natten. Mörkret ligger stilla över Skälby. I ett rött hus hörs ett febrilt knapprande. Det är lille Bacon som sitter och försöker skriva ett blogginlägg. Lyckas han?? Ja det, vet varken du eller jag!

Så här såg denna dag ut: STAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN, mycket folk. Badwing. 

Så här gissar jag på att morgondagen ser ut: STAAAAAAAAAAAAAAAAAAN, ännu mera folk. Wadbing.

Alltså blir det inte stan så länge imorgon :) Men om just DU känner att: "jag vill också åka till stan och ha sällskap", ja då tar du upp mobilen och knappar in 0704154687 och berättar det. Sedan sätter du dig på tåget oh åker in till stan. Japp :) 

Badwing!

Glassfotograf :)

Jag skulle ju leka med Ludokovic. Det blev inte mycket av det för jag ska idag iväg vid 4. Det var vääldigt tjockt synd! Men vi kanske syns ikväll som vi sade när vi pratade :)

Här kommer några bilder från i går:
Kasslern :)Gosedjur :)Fluffmannen :)Buspojkar och Oliva :)Glass :)Galleriachill :)

Hanna är fotograferinsgmästaren som fotat alla dessa fnfina bilder. Hon lyckades till och med ta upp och förbereda och ta ett kort med en glass i handen :)

HOPP :)
Det hoppades en del. Bland annat på att de skulle komma snö till jul. Sen hoppade vi ju också :)

Nu ska jag snart iväg och köpa en gran. God lördag, tjommen :)

Graninköpningsdag imorgon :)

Senaste inlägget brorsan!

Idag har jullovet börjat. Gräjt : D Det var massa busar till kompisar som åkte in till söder för att kolla hur det ser ut där. Jag var med så jag kan lugnt berätta att det såg fint ut där :) Sen vandrades det runt lite över hela staden. Bara tjoffsmoffs liksom. Några åt yoghurtglass :) Massor med tontals av fotografier togs det också och jag har äran att få inneha några av dessa. Så dom kan man skulle ta att "slänga upp" senare som jag har börjat fundera över varför det heter.
 
Jag kom precis på att jag har absolut ingen aning om vad luddeponken gör idag, så det ska jag försöka ta reda på :) 
To trött för att sova sött, god natt =) 

Farväl 50 öre!

Igen?? Vad gör pojken?? Ja, han sitter ju här och bloggar :) Huvaligen höhhö.
Snart är det scrubs på tv. Om två år tar de bort femtioöringen också. Helvete vad jag är uppdaterad =) Jag har en hel massa mynt på mitt skrivbord, både Svedalska och utländska. Oj pojken är intrnationell. Jajamensan de är jag :D


Snart ett minne blott??

Rurik och Hulda

Idag har jag fått lite mer kunskap om livet genom livskunskap. Kul ämne :) Flummdididum säger jag bara. Pyssel har jag pysslat med idag också, fast inget riktigt pyssel utan filmtittande höhö. HÖHÖÖ!

Vad håller kisarna på med nr i Rosengård egentligen?? Kasta sten påpolis och brandmän och ha sig. Och dom verkar ju inte ens ha någon anledning. Skandal! Skärpning, annars åker jag ner knäpper dom på nosen.  Kort inlägg det här. Läsvänligt och bra?? Ja Förståeligt?? Nej :)   

Nils Karlsson Pyssling = NKP = Nedre KorvPartiet

PALLA ATT INTERNET ÄR SEGT! Eller det är egentligen inte det, men jag tyckte det var en kul mening att börja med. Höhö =)

Vad har man att säga om morgodagen?? Pyssel. Fast detblir inget pyssel för min del, ska kolla film istället.  Ja, vi har pyssla-dig-till-döds-dag i skolan imorgon men an kan också att välja att kolla på film och det är nog precis vad jag kommer att göra också. Sällskapsresan har jag lyssnat mig till att det blir :) Woho. Jävligt spontant woho det där. Det tar vi ett till woho för. Woho :)

Mycket pengarna :)

Precis klar med naturkunskapen :) Fint, som man säger när det är fint väder ute. Tack vare mitt naturkunskapsarbete så kan jag nu en hel del mer om: jätteräkor, korallrev, mangroveskog och skillnaden i att odla ris och räkor. Inte dålig för en kis som jag! I alla fallet, ät inte jätteräkor, scampis eller vafan ni nu vill kalla dem! De är ofattbart omiljövänliga och har ofta blivit utsatta för massa antibiotika när de föddes upp. Jätte (mellanrum) konstiga människor som odlar och tjänar pengar på det. Men ät dem inte och sprid budskapet!

Vidare så är det lov snart och jag är fett taggad på det och på Sälen. Enligt bekanta källor så är även Kasslern taggad på det :)
 
Idag har några inte helt vanliga saker hänt:  
- Jag åt imorse en lussebulle istället för en macka till frukost (inte det enda jag åt, men fortfarande)
- Jag hann med bussen 8)
- Hanna var sjuk och närvarade icke i skolan
- Skolkatalogen hade anlänt till expeditionen och biblioteket (typ bara 3 månader sen vi tog kort nu ju, snabbt jobbat :))
- En lite busig snubbe i USA har fifflat undan upp mot 50 miljarder dollar :) (inte alls mycket pengar)

Häftig dag höhö :)


Update!

Det finns världens ände...och så finns det Ösmo. Där var jag idag. Skummaste vägen dit, HELT mörkt, pytteliten väg med skumma rondeller här och var. 1,5 timme tog det :) Nahajs?? Japp det må jag säga, hem tog det bara 1 timme och 10 minuter. Brum sa det då. Vi vann också matchen förresten.

Vad kan man konstatera har hänt mer då?? Jag vet inte eftersom jag inte vet när jag bloggat senast, MEN jag vet att jag har varit i landet af Belgien, närmare bestämt i Bryssel. Trevlig stad måste jag berätta. Jag och syrran åkte dit i torsdag och kom hem på söndag :) Fint som fan! Vi bodde typ i en svit på ett lyxhotell, det vette fan hur vi hamnade där men där bodde vi i alla fall x) Vi hade ett gigantiskt sovrum, ett normalt badrum och sen hade vi ett vardagsrum med soffor och lite fåtöljer. Vi hade också varsinn garderob som man kunde gå in och sätta sig i, om man nu kände för det, utan att det blev det minsta trångt :)  
   
Vad gör man i en stad som Bryssel då?? Jo man går runt och äter choklad i massor! Inte vanlig marabou-choklad, utan riktiga belgiska chokladpraliner för nästan samma pris som karamellkungen, dock 300 000 gånger godare :) Det gjorde vi i typ 3 dagar. Det fanns chokladaffärer ÖVERALLT! Verligen överallt! På vissa ställen korsade man bara (gå)gatan och stod i en ny chokladaffär, upprepade man samma procedur hamnade man i en ny. Det var heelt galet. Har aldrig ett liknande tidigare! Gott var det också :) På några av ställena serverade de också jordgubbar doppade i vit choklad. Det åt vi många av. UNDERBART!

När man sedan kände att chokladen stod upp i halsen på en kunde man gå och köpa en belgisk våffla och trycka ner det med så man kunde proppa lite mer choklad sen :) Gräjt resa :D Det ryktas att den kanske kommer att ske igen! Spännande :)

Fredag:
Bryssel :)Bryssel :)Bryssel :)
14:06                                 14:11                      14:27

Det åts för fulla muggar :)

Blandade bilder och dagar:

Chokladmousse <3Europaparlamentet :)Jordgubbar <3Spett med jordgbbar :)OstronJordgubbsspett <3

Som ni ser så är det en bild på några ostron en liten bit ovanför denna text. Det testade vi som förrätt en dag. ÄT FÖR I HELVETE ALDRIG OSTRON! Det smakar som slemmigt, salt snor. Faktist! Äckligaste jag någonsin ätit. Fy fan. Delikatess?? Pyttsan som de säger i Kalle Anka. Nej om ni ska få ett råd om hur man klarar sig i livet från mig så lyder det: oavsett hur hungrig du är, ät inte ostronet, det blir bara värre och eländigare.

Kan tilläggas här i slutet ATT Coldplay kommer till Stockholms Stadion den 22 augusti 2009 :) Jag, Judachris och Kassler ska gå, min mor ska också driva iväg på den konserten, dock inte med oss. MEN DET BLIR FETT NAJS! Senast var det magiskt, man kan ju bara hoppas att det blir bättre :)

Dagens inlägg: TVÅ :)

Idag har jag ätit frukost, pluggat matte, ätit lunch, badat, spelat ett kul spel, ätit middag, spelat nhl och slutligen tittat på scrubs :) Kreativ dag?? SOM FAN : D Imorgon blir det packning och sen bryssel skulle jag tro :) Kanske hinner knappra in ett till inlägg innan :)  Höhö :) God natt 

Havet är synligt! :)

Nu får det fan ta och vara slut på den här jävla bloggtorkan, det blir ju som att vandra omkring i en öken där det enda man ser är samma jävla inlägg hela tiden (samma inlägg representerar sanden i en öken) 6 dagar och 4 fucking timmar har den pågått nu. Varför?? Ingen aning. Nu ser vi äntligen havet (som representerar det nya, det man inte vet så mycket om) och vi gör oss redo för en färd ut på det blå. 

Fint. POETiskt må jag till och med påstå. Nu undrar du: Hur kommer det sig att du sitter och bloggar när det på ditt schema står att du har matte just nu?? Kära vänner. Jag är sjuk! Icke obotligt sjuk. Men sjuk. Jag hoppas på tillfrisknande tills imorgon då jag ska bege min kos till Bryssel, chokladtryfflarnas och EU-monstrenas hemstad. JAG ska dit för chokladen :) Min syrra ska med. Det var hennes födelsedagspresent till mig; åka till Bryssel och tryffla choklad, höhö :)  


Das two going on a trip, återigen :)

RSS 2.0