STOR SKANDAL...

...återigen!! PD på msn funkar inte, mitt liv är förstört! För er som inte vet vad PD är, så är ni antagligen 1 miljon år efterblivna. Men icke desto mindre så är det Patiens Duell. Japp, nu blev ni chockade va??!! Nejmen Juden och jag är små nördar på PD som alltid passar bra att spela lite innan man ska sova, så sover man så gott sen :)
Testa!

För er som inte läst Judens blogg redan, ve och fasa samt 22 smärtsamma piskrapp för er, så var han och jag i stan idag Yay :)
Det var trevligt må jag säga, Juden fick tag i allt från skor till solglasögon och genitalieskyddsplagg (i folkmun kallat: KALSONGER!, men låt oss inte använda det fula ordet!!) 
Jag fick tag i ett cyklop och saker till syrran som hon ville att vi skulle ta med till Grekland, för dit åker jag och Juden på fredag nämligen :)

Jaja, håll till godo och retas inte med Frodo, höhö!

 


Operation: Markörpenna

Nejmen ser man på! Det har varit en buse och skrivit i bloggen! Bra gjort!!

Dagen innan igår så var Kasslerkarl, Juden och jag såklart (!) ute med Kasslerkarls båt en liten sväng on de sjön! Det var asnaaajs och vi badade till och med! Naaaaaajs!

Herr Kapten Kasslerkarl vid rodret



En Juden med sitt stillasinnande leende



En hastighetsmätare =)



Vi fick besök av en glad strömming som dök upp i vattnet bredvid båten och glodde lite glatt på oss



Det var vatten vi åkte på :)




Igår startade Operation: Markörpenna då två unga herrar vid namn Jägo Macarena och Juden Judensson började riva ner ett vindskydd, på Macarenas tomt, som dom senare ska bygga upp. Det var trevligt :) Sen chilliliserades det lite på kvällen också, vi åt bland annat hemgjord glass Mmmmm :)

Queen Elisabeth is used!!

Tjolahopp! Kan ni gissa vem det här är??!! :O Det är självaste SnyggA!! Jag har varit borta väldigt länge men av en väldigt bra anledning.. Jag tar det från början.. En dag tänkte jag lyssna på the used eftersom ett antal av mina (pool)are (för att inte nämna namn) är helt craazy i just dom! :O Så jag gick in på youtube och skulle checka lite fräna G- klavar. Men helt plötsligt springer en galning in genom väggen och hugger mig i armen med en spruta! :O Jag blir helt crazygaalen! Helt plötsligt kom jag på att jag borde kolla hur jag såg ut i spegeln och helt plötsligt står den häftigaste snubbe jag nånsin sett framför mig ! :O Han såg ungefär ut som jag gör men han hade svart hår istället för min fina hårfärg.. Iallafall.. Helt plötsligt kom jag på att jag måste ha på mig en jättestor rock.. så jag lånar killen i spegelns rock. Men han ville inte ta av sig den så vi bråkade lite. Vi bråkade ända tills jag föll ner i en soffa och där har jag varit fast sen dess. Smurfarna där nere hade inte råd med internett så det är därför jag har varit frånvarande..
Såå.. vad händer nu..? Just nu sitter jag i manchester med min goda vän Olle och försöker blogga på en MAC- DATOR(!!) som dessutom inte har "åäö"!! And that's the cooky crumble..
Just det!! Jag har granskat några sedlar och mynt här i den "massiva engelsktalande tjockisen" (Stora britten(storbrittanien)) och jag har sett att ALLA penningar har samma bild på sig!! :O Det är ju jättesmart!! Då vet ju alla vem det är som dom kastar iväg dagligen!! :O Efter nogranna undersökningar såg jag också att det är självaste "queen Elisabeth" jag har i fickan!! :O visste ni att hon inte har ändrat frisyr sen hon var arton år? xD Det tycker jag är fet mysko.. Men tydligen får hon inte ändra frisyr av anledningen att folk inte kommer känna igen henne! xD WTF??! Hur gammal är hon egentligen?? Hon ser ut som 80! Men hon är typ bara 56! :S Men ändå! Samma frisyr i fucking (konstpaus(beräkningar(fram med miniräknare(byta batteri(slå in fel(få fram svaret(kontrollräkna(spela schack)))))))) 38 år!!! och säkert resten av sitt liv -.-

Men nu ser olle uttråkad ut.. Vi får gå ut och fråga någon om englands fart limit! :D
Hare! (var??)
Dagens färg är grön!! :O

Vilken (-en +a) vecka (-a +or) :)

Huuum....jag känner på mig att det här kommer bli ett något längre inlägg än medellängden på blogginlägg (om det nu finns någon sådan). Men så om du inte orkar läsa så föreslår jag att du inte gör det. Fast om du inte orkar läsa så är du j'vligt knarig eftersom du är inne på en bloggsida....jaja :)

Nu så, då ska vi se! Ah till att börja med! Båstad!....Eller vänta, jag tror jag ska prata utefter lite bilder istället :) Japp så får det bli :) Det kommer nog bli rätt mycket bilder, men för er som inte kan läsa så är ju det desto bättre!!

Nu så, igen, Båstad känner väl en del av er kanske igen. Det är en liten stad nere i Laholmsbukten i nordvästra Skåne. I Båstad är det varje år en vecka som kallas för tennisveckan, då man bland annat spelar Swedish Open. Under tennisveckan beger det sig en hel del stureplansnissar ner till Båstad i sin små lyxbilar som dom mer än gärna glider runt i. Jag satte mig på ett X2000 från Stockholm och åkte ner till en liten stad som kallas Lund. I denna stad bytte man tåg till ett betydligt trängre och okomfortablare tåg, men sånt är ju alltid trevligt :)

Jaja efter många åksjuka gravida mammor och annat småkul folk så anlände jag i all fall till Båstad. Då när jag går ut från stationen så hör jag plötsligt skithög dunkadunka-musik (ni vet sån där musik som det dunkar mycket om) komma närmare och närmare. Cirka 1 minut senare möts jag av denna väldiga syn


Liksom Kasslerkarl med hans så berömda vän och kompanjon Magne....och deras moppebil då. Det var från den fantastiska ljudanläggning som ni ser på bilden som musiken kom ifrån :)
Kasslerkarl och Mange slängde in min ryggsäck, väska och mig i bakluckan och placerade sig själva i framsätet och sen bar det av hem till Kasslerkarl.

Dagarna gick och det cyklades en hel del, bland annat in till Båstad.
En dag så gick vi plötsligt in i Manges garage, då stod där den coolaste crossåkare vi någonsin beskådat!


Han var fulländad! Några meter bakom honom stod hans elake tvillingbror och försökte se cool ut i sina badbrallor också......




Dagarna fortsatte att gå och en dag bestämde sig far och mor, samt son Lilja att de skulle åka på badutflykt. Dom packade picknickkorgen och slängde in lille Jägo i bilen och sen bar det av till Hovs Hallar. Pläjset var riktigt schysst och man ska tydligen kunna snorkla där, men just då var det runt 1 m höga vågor och då känns det ju lite sådär konstigt att snorkla. Menmen, resan fortsatte söderut till någon strand nere i någon liten by som jag inte kommer ihåg namnet på.

När vi har varit där och badat ett litet tag så dyker det plötslit upp en konstig kis.


Henke Larsson sitter likom och chillar med sin dotter på ett staket 7 meter från oss. Jaha, tänkte vi. Han måste ha hört att vi var där och då cyklat ner lite snabbt för att få en skymt av oss =) (Han är gaska kort förresten)

Åter igen så fortsatte dagarna att gå och en dag så fick vi plötsligt för os att vi skulle vindsurfa med vindsurfingbrädan som fanns på familjen Liljas tomt. Allt släpades ner till stranden, det knöts några trevliga knopar och sen var det bara att börja försöka. 
Det var knepigt och tungt som satan kan jag berätta för er. Men efter många misslyckad försök att komma upp på brädan så lyckades jag helt plötsligt och började åka iväg. Yay tänkte jag och försökte se cool ut 8)
Efter cirka 50-75 meter så vände jag mig om och ropade till Kasslerkarl och hans far:
- Hur svänger man?? 
Kasslerkarls far ropade då tillbaka att man lutar seglet framåt. Jag började försöka ochy det gick riktigt bra tills jag hade kommit halvvägs,då började det bli lite obalanserat och plötsligt sa det plums :) Jag tog mig tillbaka till Kasslerkarl och hans far med hela kittet och sen testade Kasslerkarl. 
Denna gång kom han också upp!
När han hade kommit en bit så slutade det blåsa, men Kasslerkarl stod bestämt kvar!
- Jag ska fan heller ramla av nu! utbrast han.
Plötsligt började han få problem med seglet där han stod, så han fick kämpa med det. På något sätt kämpade han och slet så mycket så att han lyckades få hela eckipaget att åka bakåt x) Varpå han då han halvt om halvt skrek: 
- Men jag åker ju för i helvete bakåt, och sen slet han till lite hårdare. Då hamnade han i obalans han med och åkte i sjön :)

Så alltså, Kasslerkarl är den första person som jag sett som lyckats åka bakåt med en vindsurfingbräda! Och alla ni som inte testat vindsurfning: GÖR DET GENAST!!!!!! askul säger jag bara.

  

Här är också en fin moped som finns i Båstad (Kasslerkarl sitter på :))

Men, veckan tog slut och jag tog tåget till Kalmar, dit min mor och far hade åkt med båten.
Vi åkte runt och båtade ett lite tag och hamnade bland annat i västervik, Oxelösund och till och med Södertälje!!!! Fantastiskt :)

Vi var ju då som sagt i Oxelösund och då begav vi oss till ICA där för att införskaffa lite proviant. Vi gik igenom hela affären och hamnade till slut vid nötterna.
 

Stor skandal!! Pinjenötter innehåller nötter, det var det fräckaste jag hört på år och dag! Vi kastade iväg nötterna så långt det bara gick och sen gick vi.

Sen så hände det inte sådär jättemycket mer på båten förutom att jag hade lite småtråkigt då och då. 





Så då passade jag på att rulla ihop alla rep till jättefina ringar på båten. Det är väldigt kul och ganska tidskrävande kan jag berätta 8)

 
Så här kan det se ut i skärgården förresten för er som aldrig har varit där :)

Japp och sen så slutade hela resan med att jag arriverade hem på lördagkvällen, men självklart så had jag ju ätit ägg och bacon till frukost.


Det ser nästan ut som en miley :)

Jaja, jag kom hem och medan att jag väntade på att middagen skulle bli klar så begav jag mig till SnyggA för att gratta honom lite då i efterskott. Jag svängde förbi Willy's och köpte två paket Ballerina och en tvåliters Bravo och sen knackade jag på SnyggAs dörr.
Vi börjde genast gå mot parken snaskandes på våra små kakor!

Helt plötsligt faller en utav kakorna till marken!!!!
-NÖÖÖEEEEEEÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄJ, skriker SnyggA och jag i kör och kastar oss ner mot kakan, som för övrigt hette Börje.
Jag börjar genast utföra hjärt- och lungräddning så som vi fck lära oss i skolan. När jag gör det så knäcks plötsligt dom flesta av hans revben och man hör ett rosslande andetag, sen blir allting stilla.
SnyggA och jag är helt förtvivlade, men vi samlar oss snabbt och börjar genast att begrava honom mitt på grusvägen.



Från vänster: Konrad (hans så välkände bästa kompis) Elof (hans sedan länge borttappade mamma) och Alfred (Ja behövs det verkligen sägas något om Alfred??)

Vi kände att vi var tvungna att skriva någonting så att folk förstod vad som hade hänt där, samt skaffa en gravsten.


Vi ringde också in en präst som kom åkandes på sitt podium efter ett litet tag.


Här är en bild från en besökare som kom till platsen just då.


Prästen passade också på att ta en bild som han senare skickade till oss.


Till sist så bad SnyggA och jag en sista bön för Börje och sen gick vi stilla däifrån.




Sen så gick SnyggA och jag bort till gungorna och gungade....utan gungor då! (misstolka inte!!)



Efter att vi hade gungat klart så begav vi oss hem till juden och spelade Trivial Persuit tills vi slutligen drog hem :)

Mycket långt inlägg det här asså. Knarig du är om du läst HIT.

Nej nu ska jag leka med juden igen!! Hej dåååååå

Dagens färg är: Grön


Vad an detta??

Ah shit, jag har väldigt lite tid på mig just nu! Men i alla fall, Juden, trevlig lekdag och goda chips må jag säga.

Imorrn beger jag mig ner till Båstad, tennisvecka Yay, och Karl-iii det blir trevligt.

Nu måste jag gå godnatt!

Tillbakakaka

Heeeej :)
Nu en update på vad som happeneliserat den senaste veckan: Jag var i Greklandet på en ö vid namn Corfu. Trevligt må jag tillstå mig att yttra. Det var jag, (halv)syrran och hennes mama, så det var bara fina fiskar som simmade i vattnet! :) Meeen, juden har lekt med mig och tröttat ut mig hela dagen så nu ska jag snart sova :)

Veckans bästa påkomna uttryck blir: Bajen, bärs och rakade judar (för er som aldrig hört uttrycket förut så har Hammarby en liten hejarramsa typ som går: Bajen, bärs och rakade brudar, men den är inte lika kul. :)

Håll till godo! Javisst

Dagens färg: Grön

Godnatter

RSS 2.0