Ron Visly och Hary Påter

SnyggA kom precis förbi och höll med mig om Pitiful! Oså plötsligt kom vi ju på att vi inte har lagt ut Ron Visly och Hary påter här. GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH liksom :O :O Så nu tänkte vi i alla fall göra det :) Kolla p dom här eller sök på dom på Tuben jao, för kolla på dom ska du i alla fall!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bara så du vet :)
Ron Visly och Hary Påter(del 1)


Ron Visly och Hary Påter(del 2)

Ludvig S

Asså jag måste bara tacka Ludvig S för att han får några eller något år sedan introducerade Blindside för mig! Bäst han fucking gjort på länge. Kom bara på det nu eftersom jag nyss kom på hur kunglig Pitiful är återigen :) Tack Ludvig S!

Rakblad Under Brickans Roterande Innerfog Kan var väldigt farligt för folk som inte fattar det här!

Nu var det länge sen man bloggade.....

Tina Turners igelkottar byter frisyr med farliga frisörer

Tjaaa faan! :O:O SnyggA här igen! :O Idag tänkte jag diskutera det mycket intressanta ämnet frisyrpolitik! :O
Det är ett ord som inte används speciellt mycket (kanske för att jag hittade på det nu) men det verkar vara många som är intresserade av det!
Exempel? Okej!
Igår satt jag konstigt nog i en frisörsalong med ett par läskiga kisar och rätt som det var kom det fram en kis till mig och sa: "Tjeena man kom med mig vet jag!" Och jag bah! "okej".
Helt plötsligt teleporterade han mig till en stol framför en spegel, jag undrade varför man hade satt en stol på ett sånt konstigt sätt, men jag hann inte tänka länge... För i den sekunden (egentligen typ 6 sekunder efter) kom han fram igen med en sax i handen!! (varning för känsliga läsare) Och så började han klippa av kroppsdelar!! Blodet rann från killen som ramlade med en skateboard utanför! Och jag satt som paralyserad! Jag har en minneslucka där (p.g.a. sömn) men när jag vaknade igen var det inte jag som satt i stolen! Det var en igelkott (som på något sett hade kommit in och satt sig där jag för en stund sen hade suttit) och jag satt i vänterummet. Jag kollade mig i spegeln och jag var en ny människa (bildligt talat, få inga fantasier om vad man kan göra på en frisörsalong)!!
I fjärran hörde jag gud som sa: "Anders, eller vem du nu är, turn back, turn baack!!" Och helt plötsligt stog Tina Turner framför mig så jag sprang hem.
När jag kom hem igen stog familjen på led och tittade på mig. Jag hörde en röst som sa "Hmm, vad synd... men det går nog att ändra" och en annan som sa "Snygg frisyr men den passar inte på dig" och från ingenstans hoppade igelkotten upp igen och sa "Du ser ut som en våldtagen igelkott som varit i slagsmål med en hårborste."
Men därifrån kommer jag inte ihåg mer... Jag har en teori om att en alien kom och sövde ner mig och skickade mig till sin planet... Men hur skulle jag då kunna skriva det här inlägget...? FÄRDIG MED FUFFENS!

Dagens färg är: Grön

SCIA och SITB

Nu kom det ett litet inlägg här väldgt snabbt efter att det nyss kommit ut ett knasinlägg, men så får det vara:) Min gode kamrat Saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam (fler a??) kom på att jag ju måste berätta för omvärlden om SCIA och SITB

SCIA betyder då Sam Central Intelligence Agency. Det är den syföreningen som inte är någon syförening och som styrs av Järn Sam the man Omar som lyckades skapa en allians mellan de två föreningarna och att han ser oss alla!
Så akta er när ni står i duschen! SKYDDA ERA GENITALIER som Kourosh så fint skulle sagt, plus till honom :)

SITB står för Söderlunds IT-Byrå och det är dom som håller koll på alla blattar (tydligen) :)

Japp mycket rogivande det här med byråer hit och dit :)

HÖHÖHÖHÖHÖÖHÖHÖ nu kom SnyggA och Juden hit Hej på er :)

Dagens färg är fortfarande: Grön

Finns det smör i Småland eller är et bara något kefft som Göran Persson bestämde

Goddag! Eller ja...knappast egentligen då! Men tillbaka (till framtiden höhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhö) till reaäälity )
Nu undrar ni kufar och judar,som det bli i t9, säkert vem det är som skriveliserar...! :O
Och då kan jag bara berätta för er kufar och judar att det minsann är jag som skriver! Men åter till planeringen :)
Ja precis vad jag precis sa! Åter till planeringen! Vi ickekufar och ickejudar har planerat att man skulle kunna räkna ut ens husdjurs pälsmängd med hjälp av algibra.
Men det visade sig senare vara en ren gemytlighet, nåväl idag var jag på ett tjyffens humör! :)
För att idag skulle jag gå på zoo och se STORA girafer och läskiga elefanter! :O Men när jag kom dit visade sig att det var...
ett gäng kastruller som låg kvar där zoot skulle ligga, man hade nämligen, dagen innan (läs idag), bestämt att här kan vi minsann inte ha något zoo.

Jaaaaääää, nu är det så att SnyggA och jag kom på idag att istället för att vara jättefinurlig och sitta hemma och tänka ut massa att skriva i bloggen så kan man ju skriva till varandra, via sms då, vad man ska hem och skriva sen typ :) sååå det gjorde vi i alla fall, såhär blev det......ganska bravöraktigt

sååååå nu ska jag äta fiskbullar :)

Dagens färg är: Grön

Befolkningstillväxt

Öeeeej du! Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej (uttalas: grrruumppn) Nu är frågan: är det dumma, stygga, fula, rulltande Anders som skriver eller är det snyggaste, bästaste, smartaste, snällaste, icke rulltande Jägo Macarena, kompis med den store Ludokovic Rockvalley af Baylake och kompis med dumma, stygga, fula, rulltande Anders Northground af Ghetto Skälby, som skriver?? 8) 
I alla fall...jag önskar att Jägo var här!  
.......................................................................................................
NEEEEEEEEEEJ BAH SKOJA!!! DET ÄR JU JÄGO HÄR! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH
(oj nu gick det ut på sidan om:O)
öhm....japp :) Idag var jag hemma (tjoho!) för jag är so cold! nej inte kall! jag så kallad sjuk! det är trevligt...nåt so much!!!!!  Gaaaaaaaaaaaaaaah, jag har varit sjuk i typ tre veckor nu till och från, det är ba½js!
huuum nu ska jag tvinga mor min att baka björn( AAAAAAAAH SPRING!!!!!!)bärspaj (*PUUST*)  YAAAAAAAAAAY :D
Mycket bra inlägg här asså!
Har ni förresten hört Insangelous???????:O SJUKT GRYMMA! FUCKING NO RANDOM ASSÅ!!!!!! Gå in och lyssa på deras senaste singel vetja: http://www.myspace.com/insangelous 

Japp nu är det inte mycket kvar att säga förutom: Tjoflöjt OUT!



Dagens färg är: Grön!               Hej Ludvig. S och ni andra :)

irrländsk familjelycka på youtube

Tjena tjena, Anders tur att blogga igen...
Klockan är tolv och en ny dag (vag) har börjat! En dag närmare jul! :O:O Hittils har jag vinkat åt tomteboda minst femtio gånger så en X - plorer borde jag ju vara värd! :O annars nöjer jag mig med en bussremsa... :)
Idag (igår) körde jag paintball... tror jag lyckades träffa hela noll stycken (förutom den tjocka killen i mitt lag som fick ett rejält infanterieldsskott riktat rakt mot familjelyckan)! :O Det har inte hänt speciellt mycket mer förutom att my dear friend Johanna skickade mig en riktigt fräsig irrländs- country- nånting - låt! Som dessutom är en av "P.S I love you" ashärliga soundtracks! :O http://www.youtube.com/watch?v=ONpLTrCrSS0&feature=related check it out! och varför inte denna också http://www.youtube.com/watch?v=X_Mb-VmO5Sg&feature=related :O och när vi nu helt plötsligt kom in på ämnet musik... Har ni varit inne på Insangelous hemsida än? :O vadå nej? men gå in då! :O Dom är helt klart värda att lyssna på! :O http://www.myspace.com/insangelous checka deras singel! :O


Dagens färg är Grön!


Televisionisering!

Goderkväller! Nu må det vara så att just som i detta ögonblick som detta bloggande förevigas...eller inte...så är någon och äter pasta!
Men åter till saken!! Ryssland vann nyss Världsmästerskapen i ishockey! Det är bara att gratulera! Mycket starkt jobbat eftersom man låg under med två mål när tredje perioden började. Men grattis grattis ryssarna :) Fan riktigt bra gjort asså.....och knas-nash gjorde by the way så att kanadiensarna förlorade....duktigt :)
Booooooorrrrrrrrrken lyckades int kläcka ur sig något heltjäckt (skruvat ord......nästan som en skruv höhöhöhöhöhöhhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhööhhööhöhöhöhöhöhöhöhöhöhööhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhööhöhöhöhöhöhöhö!!!!!!!!) uttalande idag, vilket var lite tråkigt!
Men nej nu är goda råd dyra, såå heeejdå :) Hej Ludvig. S :)

Dagens färg är: Grön!

The love of a förstärkare!

Gäääääääääsp!! Tjena! Jag ska snacka om Nicodemus Tessin den äldre!
Anders här igen! Idag hände en fetischkul sak! :O... Med lite omvänd psykologi och ett större smil än göran person hade när han avgick verkar det som om jag övertalade mamma om att hon ska betala en biljett till Peace and Love åt mig! :O :O Det betyder att jag har sparat 1200 svenska riksdaler!!!! :O:O Dom pengarna kan jag senare använda till en ny förstärkare! :O
När vi nu så vackert gled in på ämnet musik... har ni hört bandet insangelous?? :O Dom är sjukt bra! Checka deras första singel på www.myspace.com/insangelous

Men shit! jag har ju popcorn på spisen!!

Dagens färg är Grön

Ishockey

Nu leder minsann Canada med 5-3....dåligt säger jag bara! Tellquist har tydligen varit och kissat också, berättade kommentatorn, och det är ingen fara med honom.

Ishockey

Gaaaaaaaaaaaah! Det står 1-1 i semifinalen Canada mot Sverige för er obildade tölpar som inte ser matchen! SPANA IN GENAST!! Jag hade förresten franskaprov igår...muntligt (DOH) Jag berättade bland annat om mitt badrum och filmen Bamse i trollskogen (helt oförberedd på det faktist) men det gick bra och var trevligt tyjp :)
NEJ NU BÖRJAR DET IGEN!! MOT TV:N!!!!!!!!


Godisregnet föll ut ur flaggan!

Aaaaah shit! Var är Anders när man behöver honom?? Kan någon svara på det va??!?!?!?!
Jaja, idag var det godisregn på träningen :D Det var det mest spektakulära spektaklet som hände idag!
Nejmen titta på klockan! Jo titta på den!! 

Dagens färg är: Grön

Språkfascister är kåta på språk!

Jaa½oooo....Kourosh påminde mig om att jag glömt att berätta vem jag är! (Tack å mina vägnar Kourosh!) Jag är då Jägo, en spillevinkvasker på 15 31:a oktobernätter :) Och min kamrat Anders är en sne pys som inte gör annat än att spela gitarr! Men han har feeling för det så det e chill (vid grillen).

Måste bara berätta att jag nyss i cirkus 10 min såg Bruce Willys (höhö) kötta några bad guy gangsters i Dö Hårt 2....det var köttigt...man undrar nästan om det är en köttomedi- (vad nu det är för nåt??!!) eller en actionfilm. Med tanke på slaffsscenerna gissar jag på det första! 
Nejmen vad belyssnar mitt högra öra???????
Jag tror minsann det är en runt-tassande moder påväg mot sin sovplats! Fantastiskt!!
Men nu ska jag i alla fall gå och plugga franska, mitt matière préféré ( favoritämne:) ) som jag ska gurgla ut gaaaalet imorrn genom en massa nasala ljud på mitt muntliga prov imorrn...kul!
Anders, den gansgtern, gjorde provet redan idag, fusk säger jag!

Dagens färg är (fortfarande): Grön!

Gonatt :) 

Majs i Texas är för värdefullt för att mistas i vinden....

Jaaaa...då börjar vi då! Det blev inte riktigt som du tänkte Ludvig S, det blev nämligen så att det är SnyggA och jag som bloggar här...vi får se hur det går då.

Heeööeeeej på dig som läser detta! Nu är det så att Ludvig S försöker få mig att börja blogga och Anders var ändå här så då tänkte vi att ah då kan vi ju ändå ha en gemensam  blogg så kanske vi kan upprätthålla skrivandet ett litet tag iaf (världens längsta mening utan några som helst skiljetecken (som iofs(fint ord)borde ha funnits där(men som nu alltså inte fanns där(av nån obeskrivlig anledning))))  
jaaa...

Ja iaf så Ludvig S, som också har en fin blogg, kalls ibland för Juden, Judeludde m.m. Det är inte så att vi är rasistiska eller så....vi är snarare T9istiska. Du fattar säkert ingenting...om du nu inte heter Ludvig S.....men det var ungefär såhär tror jag: Jag satt och skulle skicka sms till Ludvig S och då skrev jag nog nåt som såg ut ungefär såhär: "Öeeeeej (och så tryckte jag på knapparna 5 8 3 3, i den ordningen, och då fick jag fram ordet) Jude. Majsen har mognat i Texas och vi måste åka dit genast...karl-erik mår nämligen inte så bra!". Egentligen så var det ju då tänkt att jag skulle skriva Ludde (5 8 3 3 3) men jag måste ha missat en knapp... Det blev iaf jude och efter det så kallar jag honom det med jämna mellanrum. 

Ja nu är det så att jag har lovat Ludvig S att jag ska nämna honom 7 gånger i första inlägget. Så varsågod Ludvig S här är alla dina 7 gånger :)

NU! tar Anders över fuck the (sjö)vett.

Tjeeena fa½n! (½ betyder ett väldigt kort a) SnyggA här! Ni som nu har orkat läsa ända ner hit kan få ta del av min dag... Som vanligt började min dag med en vääldigt lång snooze (från 07:00.22 till 07:50:23 (som betyder en språngmarch till skolan (eftersom det alltid tar minst tio minuter att se till att vingarna sitter som de ska (och som vanligt tog det tio minuter extra när jag inte hittade vingarna (och vi började 08:25 den dagen (idag)))))). Efter det hade jag då 14 minuter och 37 sekunder kvar innan skolan började.... Då passade jag på att gäspa (när jag nu hade tid (eftersom vingarna var ur världen)). Efter gäspningen hade jag 7 minuter och 21 sekunder kvar... Men helt plötsligt kom jag på att jag hade legat med en skunk dagen innan och stängde då snabbt munnen...
Plötsligt ser jag syrran komma gåendes i bestämd riktning mot badrummet. Jag fick panik och slängde mig mot min mobil (som av någon anledning låg under mattan bakom TV:n) och i luften ser jag, TV:n är i vägen. Men det var lätt fixat... Jag bara stoppade tiden och ställde mig bredvid TV:n istället och så fortsatte jag tiden. Av ren förfäran såg jag en distingt doft av axe försvinna in i TV:n men det var inget jag kunde göra för att hindra det. Jag gjorde salut, tog farväl och begravde TV:n i farstun. Sedan kom jag på att det var bråttom mot badrummet (innan kära systen min skulle lägga upp en femårsplan om hur hon skulle sminka sig idag). Jag aggerade fort av ren instingt och satte på slow motion- musik. I ögonvrån såg jag hur den elaka häxan (systern min) började gå väldigt långsamt. Sekunden efter var hon framme vid badrummet... (FAIL) Vid 5 minuter och 13 sekunder kvar slog jag på dörren (det gjorde ont) och testade sedan handtaget i uppåtgående rikning. Men tyvärr rörde sig inte dörren det minsta. Jag tänkte "Det var väl inte hela världen" och just i den stunden tog hon kaffepaus i sin femårsplanering.
Nu var det bara jag och badrummet kvar och vi bestämde oss för att gå ut och spela fotboll. Men olyckligt nog var det någon som hade murat in badrumet i väggen så vi spelade lite fia med knuff istället. Tyvärr visade det sig att badrummet hade varit världsmästare i fia med knuff så det räckte med ett slag av honom för att han skulle vinna.
Jag tog mitt parasoll och gick ut i regnet men när jag kom till skolan visade det sig att jag hade tagit med mig ett parasoll. Jag fick då vända tillbaka igen och hämta min nyckelharpa. Jag kom till skolan igen men helt plötsligt såg jag att jag hade en nyckelharpa i handen, så jag gick tillbaka, men så upptäckte jag, jag är ju redan hemma, jag gick aldrig till skolan. Nu var jag 15 minuter försenad. Det tog några gånger till innan jag till slut hittade mitt paraply. Men när jag äntligen kom fram till skolan kunde jag konstatera att det aldrig hade regnat idag. Så jag gick tillbaka igen och lämnade paraplyet hemma. Till slut var jag i skolan igen med besked och kunde äntligen gå till lektionen. Jag kom perfekt i tid.
Sedan har jag en liten minneslucka från ungefär 08:25 - 15:35, detta på grund av sömn. Men sedan var jag nyvaken igen, tyvärr var skolan slut då, men jag fick mig en redig potatismoslösning rätt i ansiktet. 


Dagens färg är..........: dudududududuuuuuu...
 

grön! 

Ööh... hejdå!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0