Åh! En tia! :)

James Watt sitter jag och läser om på wikipedia just nu. Vatt?? Höhö, nej men man kan ju undra vad som hänt egentligen senaste tiden och ah, det har snöat! SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ :D :D I går var det till och med kramsnö! Då kastade jag snöbollar 8) Skojskoj! :) I dag är jag snart på väg mot skolan där det ska skrivas ett prov i ämnet Nature knowledge (som det så fint BORDE översättas till på engelska). Det ryktas också om att det kanske sker ett litet besök på björkeby i dag också. Hmmm. Spännande :)

Nu tänker jag försöka ta på mig mina strumpor också. Jag misslyckades. NOT! Moahahah :) Fan nu måste jag gå pronto! :) Hejdåhejdå!


Gratis kläder på stadion :)

Isfläckar. En av lördagens klara höjdpunkter, inte den enda, men dock en av dem som sagt :) Jag och ett då till antalet 4 kamrater till mig gled på lördagskvällen runt på några isfläckar i cirkus 45 minuter. Var det kul, kan man fråga sig. Som fan måste jag påstå :D Vi gled dock inte runt hela kvällen, olyckligtvis, utan vi begav oss hem till en viss person vid namn Hanna :) På väg till Hanna kan nämnas att det var några smått mysko typer som bjöd in oss till sig. Läskigt! Vi tackade nej :)

Stoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooort rum hade Hannakisen. Långt åt alla håll och vinklar. Trevligttrevligt säger jag. Nästan så man kan bygga en löprbana där inne, det vore ju något det! :)

Nu ska jag berätta om lördagens mest EXTREMA händelse. Jo det var så att Jag, Ludde, Erik och Johanna var på stadion och kollade på LG Winter Jam eller vad det nu hette. Stort snowboardhopp med massa snowboardåkare som hoppade på var det iallafall :) Plötsligt började två typ programledare skjuta ut tee-skjortor i publiken. En sådan kan ju vara trevlig att få tänkte väl de flesta som var där. PLÖTSLIGT kastar de en som är på väg ner rakt mot mig. Yes tänker jag och hoppar lite för att nå den före alla andra klumpedunsar. Jag har aldrig hoppat så högt i hela mitt liv! INTE! Någon klumpig person tryckte istället ner mig i backen. VÄRDELÖST tänkte jagoch började ta mig upp igen MEN då plötsligt landade den lilla läckerbiten (tee-skjortan) precis framför mina fötter så jag plockade raskt upp den yay :D 
I matchen om konstiga tee-shirts mellan Bacon mot Klumpeunsar står det 1-0 :)

Kassler on a snowbaord :) 
Så här kan det se ut när Kasslern åker EXTREME SNOWBOARDING i skogen :)

Nu ska jag sova :)


Gamla minnen :)

Ytterliggare förklaring till VKI - Ett varmkorvsinlägg skriver man när man hela dagen gått runt och trott att man är en honungsmelon, inte en nät- eller vattenmelon utan just en honungsmelon :)

OH MY GOD vad många småbarn det var på bussen imorse, typ minst 20 stycken. MINST. Det du! Tack vare dom, jag gissar på att dessa små knattar tog 5 år för sig att gå på bussen, så kom Hanna och jag nästan försent till våra kära franska. Ack och ve! Barn är överskattad. DOCK så var jag piggart låco idag eftersom det var sovmorgon. Mhm, sovmorgon. Till 11.15. Var fan kommer alla punkter ifån?? Ah, jag byter rad!

En novell skrev jag för någon vecka sedan, den fick jag tillbaka i dag. "Utmärkt" stod det på den. Woho :) Låco, man kan ju undra vilken buss man tar hem från skolan och ah, i dag var inte som alla andra dagar. Jag tog nämlign 553:an! OOOoooooooo :) Men jag skulle ju till Judachris i viksjöbyn, då kan man ju inte åka hur som helst :) Och på tal om att jag åkte buss så träffade jag Jens på bussen.....JENS! Lika lång som i måndags, härlig kis men ingentid förspillen där, skulle ju till Judachris.

Judachris flummade gaaaalet och gissa vad??!! JAG MED ;D Eller ah vi spelade NHL och flummade lite, höhö det var kul :)  En kyrka gick jag förbi på vägen hem, "Viksjö kyrka" tror jag till och med den heter. Där såg det ut att sitta lite konfirmationsgangsters :) Skojskoj. Det påminner mig om min konfirmation. Höhö Kasslern fick en metallgunga i huvudet på konfalägret x)

Gunga :)
Detta var gungan :)

Höhö det här har varit ett flummig inlägg, men jag kom just på en tråkig sak! Coldplay ska enligt Chris Martin sluta nästa år. Fett synd, de är fucking bäst! Tur att man gick på deras konsert är de var här i globen i år.

Apelsinkväll med BusBacon :)

Förklaring till VKI - Varmkorvsinlägg :)

I dag hände världens coolaste sak. Så här var det:
Bacon var på väg hem från träningen och skulle åka buss, bussen åkte dock precis innan han hann ta den. Då bestämde han sig för att ringa Luddart.

Bacon:    *Ringring*
Luddart:  Tjo Bacon
Bacon:     Tja Luddart
Luddart:   Vad göru brorsan??
Bacon:     Jag är på väg hem från träning, vad gör du själv??
Luddart:   Jag kollar på fotbollsgalan
Bacon:     Najs, Asså det snöar ute!
Luddart:   Ooo jaså minsann.
Bacon:     Japp, Det är fett stora snöflingor. Du borde titta ut.
Luddart:   Okey då.

Kisen går därefter till fönstret och öppnar upp persiennerna. han tittar ut och där står.......BACON :D
Moahahahah, där var man lite busig :) Sen gick jag till bussen och åkte hem höhö :) Fast jag stannade ju såklart kvar och snackade lite med kisen först.

En apelsindel skulle ju inte sitta helt fel just nu :) Jag tror jag satsar på en sådan. 



 

Förklaring kommer senare :)

VKI


Nattbloggare?? :)

Eey! Man undrar ju vad fan somhänder...och ah, det kan man verkligen undra. Men man kan ju säga som så att man har bowlat domdå :) Ödmjukt sagt så är jag BÄST på bowling :) Ragge och Sofia, som jag bowflade med fick stiga åt sidan för min grymhet :D  Dom sista 6 "kasten" lyckades jag med 4 strikes. 4! Jag var gaaalen låco. Och jag som inte ens är bra på bowfling. Moahaha 8) Jag är nööjd :D

Det gick inte så bra för Ragge, han vart lite sur :) Dock så blev han gladare efter att ha tryckt 1 stycke 30-centimetersmacka och 4 drickor (ca 1,2 liter) på den tid som jag åt en macka på 15 cm och drack 1 dricka :D

Filmalisering :D

Vad är det här egentligen?? 22 år mellan varje blogginlägg. Knasknas med extra fras!

Det är Kingdom of Heaven på tv:n just nu. Helt fair enough så den måste man ju såklart titta på. Gör jag det då?? Japp, men just nu är det paus :) Ooo i dag var det samhällskunskapsprov och jag tror det gick riktigt gräjt, sånt gillar man :D

Återgång till flmtittandet om jag får be :)

Hööö vad an alla dessa mysko bilder?? :D

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
ooojojoj det där gick ju alldeles för långt åt höger! :) Menmen så får det vara för nu tänker jag inte ändra på det 8)

Dålig uppdatering är det en som yppat och det kan jag hålla med om :) Men så är det nu och det täner jag inte ändra på nu! Fan va mycket jag inte tänker ändra på :)

Kasslern :)
Bilden har inget som helst med texten att göra :)

På fredagen var det bland annat kortspel och 24/7-shoppande med Kasslernt, Jowjow, Hannart och Urvuten :) Det var fint :) Fiiint :) Jag vann dock inte! Men fiiint var det :D  I dag var tråkig och i går så SKULLE det gås bio, men det blev inte så, för ingen var på höhöh eller nåt :) Istället åkte Judart och jag hem till Carla.  Hos Carla var Carla ( Det hade ni aldrig kunnat gissa va 8) ) och Ida. Men vad säger kisen?? Vem är Ida?? Ja det kan man verkligen fråga sig! Kisen kom från Jämtland och hade 140 kor hemma hos sig :) Trevligttrevligt x) Senare kom även Stjärnbarnet (Erik) och Johanna. Då spelades det minsann in lite finfina filmer med Stjärnbarnet och juden som sjöng och spelade "Du är vacker" och "Jag är en stor flicka" fast dom texterna var såklart översatta till svenska :) SPÄNNANDE :D Wawawwiwa :) Jättebra blev det :)  Tjobaloo :)

Vemdalen :D
Vemdalen :D

Hoppedihopp :)

Fiskgratäng med pizzatouch. Visst låter det gott och exklusivt...NOT :) Det bjöd mattanterna på i skolan i dag, det smakade precis som vanlig fiskgratäng :) Tänk er en pizza med fiskgratängssmak eller en fiskgratäng med pizzasmak. Ja skulle välja fiskgratäng i sådant fall, men vem ville veta det där?? Ja inte vet jag!

Extra fiffigfniffg var man i dag, trodde man. Hanna och jag tänkte åka lite tidgare till skolan för att fota våra träd när vi ändå började 12:40. Joffjoffgangstern svarade ju inte på sms så det äventyret missade hon :) Jaja, vi knallade bort till träden, men i vår väg stod det några knattar och försökt kasta godis till varandra. Det visade sig att Kasslern var en av dessa knattar :) Det var trevligt. Jag hälsade på honom :)

 
Så såg godiset ut!

Sen kom vi till våra träd som vi forskar kring, då fanns där ej några löv på träden. Varför tänkte man inte på det??
 Åh! Dp gick vi och åt istället. Men inte blev man ju gladare av den där fiskgratängen inte.  Det man däremot blev gladare av var att vi hade styrketräning med hopprep på idrotten typ x) Jobbigt var det att hoppa hopprep på 42 olika sätt :) Men sen fick vi ju köra Harry Potter :D:D :D Dock så var jag inte Harry Potter :)

Nu blir det live-skriva-ned-texten-på-låten-som-spelas-i-Media-Playern:

I THOUGHT ABOUT A BURNING FIRE!

så det var fint :)
Nu ska jag gå och göra något vettigt innan träningen :)

Ooo en bloggare :)

Obama är vinnare :D
Jag har snaggat mig och i dag bjöd jag min mor på varma mackor med chilikrydda. Världen håller alltså (förhoppningsvis) på att bli en bättre plats :)
Onsdag vill jag påstå att det är och Luddart och jag har bokat biljetter till Oasis den 28 september, inte mycket biljetter det fanns kvar men vi fick tag i två iallafall :D Johanna Knas var på besök i min skola i dag :D Hon besökte även våran franska och sjöng glatt med i fina sånger :)
Joffjoff låste in sina nycklar i sitt skåp idag och försökte därefter på att öppna sitt lås med två gem, kisen ska inte satsa på en karriär inom inbrottsbranschen, det är något som är säkert :)
Fan vad jag byter rad hel tiden!
Så kan man ju inte hålla på.
Obama for president :D ...återigen x)

Erik har klippt sig nyligen för den som inte visste det :D

RSS 2.0