Stilla, så stilla

FREEZE! Brrr kallt. Nej bara stelt. I dag åkte jag, johanna och carla in till stan. Sen stod vi HELT stilla på centralen i 5 minuter tillsammans med kanske 500 andra kisar :) Fett kul. Freeze Stockholm eller något kallades det. 

Farmor kommer hit snart. Wow. Hon ska äta här. Mums, mat :) Japp. Många punkter nu. Som fan! Ska nog leka lite med Hanna och Emelie sen. Trevligttrevligt :)   

Trötter :)

Hallå hallå. Är det någon som hör mig??  Hoppas inte det, då har du något knas i bollen :)

|--------------| så trött är jag just nu, och det är inte lite vill säga. Paschvitzka. Kul ord. Hööhöhö. Haha nu håller det bli så att jag skrattar for absolutely no reason at all, och det är lite kul för det enades vi om ,på engelskan idag, att det är en av livets stora glädjeämnen. TYP :D

Wiiwiwiwiwiwiwiiiiii
 En katt :)

Nej men ser man på! Där dök ju min systers ena katt upp :) SE PÅ FAN :D

Smålands inre skogar :)

Men fan nu är ju skrivandet på gång uppåt igen. Gräjt. Eller inte, det beror på om man gillar skrivande folk. Kl är 20:34 och det är söndag. SÖNDAG. Det betyder att imorgon är det måndag. Bra, då kom jag fram till det :)

Idag, SÖNDAG, åt jag lunch med mina kusiner, min morbror och min moster. Ve och fasa tänker ni. Men det var riktigt trevligt måste jag påstå. En Italiensk sallad rikare och vi begav oss förbi mors och fars jobb för att spana in dessa lokaler. Jag vet inte varför, men det gjorde vi. Efter det åkte de hem till Småland. De bor där. I skogen. Några hundra meter från en sjö. Jag badade där en gång. Fint?? Ja och dessvärre kallt också :)

Min mus är läskig. Den rör sig lite av sig självt på skärmen just nu, typ hoppar runt i an uneven patHern. Läskigt!

Tänkte langa några extremt coola bilder från matchen i lördags :)

Håki :)HåkiLudde :)Håki :)Håki :)

Djurgår'n vann för övrigt med 2-1 om jag nu inte skrivit det :) WOHO!

Kl är 20:47 (bildrna var sega på att ladda up :))

Håki :)

Löööööördag. Smördag! Men inte har det ätits något smör idag inte. Nehe då.

Vad står på schemat idag?? Först 2 timmar syslöjd sen 3,5 timme jättesvår matte, åh nej. Nej jusste,det är ju lördafg =) Höhö HOOOCKEY ska Ludden och jag gå på idag :) Djurgården - Brynäs, det ryktas att det ska bli fullsatt. Trevligttrevligt säger jag :)

Igå var det besök hemma hos en viss Raggmunk och hans lille flickebarn Angelica :) Där bjöds det på glädjefylld mat med glass som dessert. Inte illa, pluspoängtill Mr. Rasmus. Minuspoäng till Mr. Busschaufför som lurad ut oss från sin buss så vi fick gå sista biten! ARGH! AAAAANYWAY! Vi kottar gick till Erik sen där lite fabelt (finns det något sådant ord??) var och spelade lite rock band och satt sönder Eriks säng :) Höhö, kul kväll som slutade med en nattbuss hem. Asså jag måste bara näma den för jag har fått reda på hur bra den är! Precis utanför Ragge liksom nästan ända hem till oss Skälbybarn. Hur gräjt som helst!

HOCKEY :) Vi kanske syns ikväll! ;)    

Handboll!

Så, en helt ljuvlig kväll i sjukstugan i övre Skälby :) Nyss var det en handbollsmatch på tv. Kroatien - Sverige var det som spelade. 30 26 blev det tyvärr till Kroatien, men fint lir från dem svenska pöjkarna ändå. Djurgården vann tidigare idag mot Frölunda nere i Göteborg, vilket de inte gjort sen 2002. Gräjt, det känns som det är något på gång nu =)

Eftersom jag var hemma idag hängde jag på far min när han hämtade syster min från sjukhuset. Hon hade varit där och opererat bort en tumör. Allt gick som det skulle och hon fick ju som sagt åka hem idag, vilket jag tyckte var bra :)

Nu över till några bilder av såndant som hände kring nyår, närmare bestämt Sälen.
Korthuskillen
Kasslern byggde korthus

RAS!
Sen rev Ragge det, då blev kasslern LIIIITE sur =)

Det får bli lite mer senare. Nu är det engelskapluggande som gäller resten av kvällen. Jag pratar med Ludvig S :) 

*Hosthost*

Det viskas ut i vinden att Jägobacon är hemma och sjukar sig. Är det ett rykte eller är det ren fakta?? Ja det, vet varken du eller jag!

Jag vet inte om det är någon som lagt märke till detta men, det har inte varit så jättemånga inlägg senaste veckan 8) Vad kan det bero på?? "Ja det, vet varken du eller jag!" Nu har jag dock blivit lite taggad på att blogga igen känns det som, fast man vet ju aldrig, imorgon kanske man inte är så taggad längre...Men vad spelar det för roll egentligen??!! Huvudsaken är att man................. (fyll i vad som passar dig bäst)

Jag ska gå iväg och öva upp mig lite på några engelskaglosor för imorgon är det minsann prov, jajamensan =) Skojskoj. En och annan bild skulle ju inte vara helt fel lite senare heller :)  

Han lever!! Woho

Är det så att jag inte har skrivit på väldigt länge?? Ja. Är det så att jag skulle kunna börja skriva lite mer i denna blogg?? Ja. Skulle dn bli intressantare då?? Förmodligen. Börjar jag 12:35 i dag?? Knappast. Börjar jag 5 minuter senare?? Absolut. Skriver jag varierat och bra och inte alls efter ett jättekonstigt och jobbigt mönster?? Helt klart :)

Som sagt. Dåligt med bloggande på sista tiden, men nu verkar det ju ha kommit igång igen så det kanske kommer lite fler inlägg under kommande tid nu då :) Vi hörs i eftermiddag!  

RSS 2.0