Tillbakakaka

Öeeeej! Så var man tillbaka igen då, eller egentligen så var jag tillbaka redan i går moahahaha...typ :)
Men det var trevligt att åka båt ska ni veta och jag tror att båtåkande är en mycket oupptäckt sak för dom som inte åkt båt....Japp den meningen lät ju bra 8)
Asså, alla som inte åkt båt borde genast göra det så fort ni (om alla ni inte redan har åkt båt då) kan och har möjlighet. OM ni dessutom skulle vistas i en gummibåt så föreslår jag att ni spelar in något form av svar till Gandalf da gay on da boat, som juden och jag spelat in då, det är den som du kan titta på lite längre ner på sidan :)

Nu sa jag försöka mig på att sova, sova är trevligt må jag då säga...Jag brukar sova varje dag faktist :O  Gaaaalet tänker ni antagligen, men så är det.

Tjoflöjt!!



Fantastisk film 8) Lägg märke till MerCur(r)y-motorn i bakgrunden (kan man hitta ett bättre dolt budskap liksom??)


Pluspoäng för tillverkarna till den här asså!


Dagens färg är: Grön

Snyfteliseringsmedel!

Kära bloggläsare och ni andra!
Klockan är nu lite över halv 1 på natten och jag ska skriva sista inlägget på ungefär 1 vecka. Sorgen är enorm säger jag bara!
Jag och min familj åker imorgon klockan 7 på morgonen ner till Östergötland och Gryt...och ja! det är sant att vi kommer passera Norrköping!
Så nu blir det massa båtåkande i en vecka nu, med den nyinförskaffade GPS:en från i dag (den kan visa exakt var jag är! :D) Men det ska bli gräjt. So vi får hoppas att SnyggA för en gång skull kanske sätter sig ner och skriver något fint inlägg nu :) lycka till.
Godnatt så syns vi om en vecka :)

Jag slänger in en bild på ett av fanskapen jag ska cruisa runt på närmaste veckan!

Titta på gummibåten längst till vänster....YAY :D

Waaacko

Kapish! eller något liknande.....
MEEEEN nu så ska jag berätta en liten historia för er!
Det var såhär att den lille Jägo hade varit ute på lunchäventyr med sin syster. Dom hade ätit och skrålat i dryck och tillslut så hade dom även betalat, Moahahahahahahah. På lite annorlunda vägar/stigar hade den lilla pöjken hamnat borta hos anna (and felicia var där) in de Jakan liksom. Där var det packning som gällde :O Vilket också borde ske här just nu, men det orkar man ju inte!
I alla fall, minuterna gick borta i Jakan och helt plötsligt ringer Kim. Kim liksom.

Äh nu hinner jag inte säga mer för jag måste dra till jakan and häv lunch! Men Kim (som jag inte träffat på typ 3 år!!!) och SnyggA och Juden joinade sen och lekteliserade i alla fall.

Dagens färg är: grön

Slänger in en fin bild på SnyggA också :)

Där går min hjälte...

Hokay, så jag har varit lite dålig på att blogga nu och SnyggA suger stenhårt på att blogga. That's the nakna sanningen :)

Urvut, Ragge och jag var ju på Where The Action Is i lördags, och sen kom SnyggA också (med en biljett som han köpte svart utanför :O :O :O) Dagen var gaaalet naaajseros och det var massa band som spelade där 8) Nu följer väderrapport från lördagen och Stora skuggan. Först var det molnigt, sen regande det, se var det gaaalen sol, sen regnade det igen, sen var det lite sol och moln samtidigt och sen blev det typ varken soligt eller molnigt...fast det var chill :)
Okey, så massa band spelade i alla fall och sist skulle Foo Fighters spela. Vi hade lyckats hamna bland dom absolut främsta av 18 000 personer, precis bakom två personer som hade ritat Däjv Grål på sina tummar. Det var trångt :) När Fåj fajters senare kom ut på scenen blev det ännu trängre:) Efter 10 minuter så hade alla tappat bort varandra i den stora folkmassan som rörde sig fram och tillbaka, åt höger och å vänster i stora vågröresler som det blev när alla tryckte på från alla håll och kanter. Efter ett litet tag hittade jag Urvut, han hann berätta att han tappat båda sina skor i folkmassan innan han försvann igen :) Sen så plötsligt så var Ragge på min vänstra sida. *ploffs* lät det när jag krokade på honom. Vi följde varandra men plötsligt så åkte min vänstra sko av när vi gjorde någon sorts sidledsmanöver 4 meter åt höger med hela folkmassan. Sidledsmanövern upprepades dock några sekunder senare, denna gång åt vänster. När jag då var tillbaka på samma plats som förut, tog jag en kik ner för att se om skon var där. DET VAR DEN :) Yaaay.

Jaaojaao, det var riktigt naaajsigt kul och vi som var där lyckades finna varandra sen också :)
Så nu kommer det några fina bilder från wtai-dagen 8)



OOOO förresten!! I dag så var Karl, hans far,  och jag ute med deras båt! DET VAR FEEEEEEEEEEEEETT NAAAAAAAAAAAAJS :D :D :D :D :D :D Only a försmak av hur de sommer kommer se ut säger jag bara :)
karls far fiskade för övrigt upp inte bara en, utan hela två stycken gäddor! Mycket duktigt :)

Konstigt inlägg måste jag säg, väll väll!

Dagens färg är: Grön!

Where the action is!

Gaaaaah, har kommit hem från Where the action is och är nu, efter en kopp te och två mackor, redo att skriva ett jättekort inlägg :)
Jag, urvut, ragge och SnyggA var på where the action is i dag...Foo Fighters spelade sist och var gaaaaalet naaajs, men jag är väldigt trött därför går jag och lägger mig nu :) Godnatt :)


Yääh

Två hela dagar sen man bloggade nu, gaaalet asså.
Det har hänt lite saker...och ah, det är väl sånt man ska blogga om typ :)
I torsdags då var det bal med bål, höhö...Ja asså vi drack något konstigt med frukt, som nog kan liknas vid bål. Men först av allt så gick jag, Sam, Karlebarle, Kooooourosh (som tog mitt popcorn) och Arvid från mig till balen i våra tjusiga outfits. Vi såg riktigt gangstriga ut faktist.... :) Sen var det beskådning av alla fordon som anlände till balen och dylikt. Kvällen förflöt i vanlig tid och tillslut hamnade vi på gården efter en väl avnjuten middag. Väl på gården var det dans och annat ståhej i 4-5 timmar. Sammanfattningsvis en mycket trevlig kväll.
Alla verkar för övrigt bli väldigt socialiserade när alla får på sig finkläder, lade jag märke till också! (Ah, jag håller ögonen öppna jag)

Next krakel spektakel: Todäj, eller i går....Fredag den 13 juni 2008 gick klass 9F, i björkebyskolan, ut grundskolan. De var för det mesta trevligt, lite ledsamt ibland dock. Först hängade alla i aulan och lyssade på det fenomenala talet om kompasser och vägval i livet. Sedan begavs det till klassrummet för ett sista avsked, det flödade en hel del tårar från fler än 1 person kan jag berätta. Alla fick massa kuvert med massa gamla och icke gamla arbeten och sedan utbröt kramkalas, det var riktigt finnurligt svårt att hålla reda på vilka man kramat och inte kramat ska jag säga. Men det var trevligt :) 

I dag var det också klassfest för klassen ( låter logiskt :) ) Vi hängde på görväln. Det var riktigt chillnajseros hela kvällen faktist, trots att jag vid ett tillfälle blev lite blöt av några vattenmonster som kravlat upp på land och greppade tag i allt och alla runtikring sig. Menmen, jag dödade inte alltför många av monstrena =) Helchill kväll sammanlagt och jag tycker att det var en mycket naaajs avslutning för våran grymma klass, kommer sakna den asså! Hoppas man inte tappar kontakten med alltför många...det skulle va tråkigt.

Slänger väl upp några fina bilder ( bland annat på karl 8) ) snart för att piffa upp det hela lite.
Men nu måste jag gå och lägga mig eftersom det vankas action på Where the action is imorgon. Ska bli riktigt naaaajs,
Godnatter!

Dagens färg är: Grön
Och årets klass är: 9F

Nu kan du kommentera Ludvig. S :)

En rosa skjorta fattigare!

Shit, gaaalet! SnyggA kom förbi nyss och rånade mig på min rosa skjorta, jag är jätteledsen. Han sa att han skulle behöva den inom en snar framtid...mysiko(Ja, det ska va ett "i" i ordet!)!

Kom på värsta sakerna som hänt som jag glömt att blogga om, som man ju ska göra så fort det händer något.

Först: I torsdag så sov juden över här becås it var mitt i natten och då kan man ju inte cykla hem hur som helst på oupplysta vägar. Minst sagt inte. Men, när vi senare vaknade på fredagen, inte ett dugg pigga, masade vi oss ner till köket. Jag lär då ha slängt ur mig någon kommentar så som: "Vi kanske borde äta frukost..." och då sägs det att juden ska ha svarat något i stil med: " Mhm"  varpå vi slog oss ned vi köksbordet. Där lyckades vi sitta i ett antal minuter och mummrikifiera oss innan jag återigen tog till orda: "vi kanske borde äta frukost..." varpå juden återigen svarade: "Mhm"
Men denna gång skedde det saker ska ni veta. Jag reste mig upp (!!!!) och gick till kylskåpet. Väl framme öppnade jag dörren. Ni skulle se min magnifika chock när jag såg det ja såg.
I kylskåsdörren, i en hylla, stod 1 tub med chokladsås och 1 tub med kolasås. Fantastiskt tänkte jag och tog ut lite rågbröd.....Nej jag bara skoja...jag flankerade genast ut tuberna och varsinn sked till mig och juden. Det blev ett riktigt trevligt kalajs det alltså. Efter kalajset kände jag mig dock fortfarande hungrig så jag tog fram och hällde upp lite fil, och precis när ja skulle börja snaska i mig det så kom jag ju på att jag glömt chokladsåsen. Så en splashning senare och min fil var som gjord.  Det var faktist ganska gott :)

Andra: Far min har firrat värsta båttrailer till vår båt i garaget. Gaaaaaaaaaaalet najs för det betyder att det kommer bli en massa båtåkande med den båten också i sommar när de other båt inte är här. Och! så har ju Kalle och jag kommit på att vi nu då kan ha små race med våra båtar och se vilken som går snabbast 8) Blir sjukt najs att kunna båtelisera helt själv asså :D fast i och för sig så måste ju någon köra båten till vattnet...men det löser sig :) 
Ja det kommer i alla fall blir sjukt naaaaajs! Kanske tar mig en tur över havet till Finland med den 4,65 metersbåten någon dag...eller kanske inte :D

Och det  mycke trevliga meddelande får avsluta detta blogginlägg :)

Dagens färg är: Grön



http://www.e24.se/mankvinna/begar/resor/artikel_265647.e24

Frääsh helg!

Tjuuu mf's       :    )
Asså har varit vääärsta långhelgen nu och det var skönt! Riktigt frääsh helg måste jag säga :)
I alla fall, i dag inhandlades det kostym åt SnyggA och jag hade äran att få vara med, trevligt. SnyggA lyckades tillslut, efter många hårresande kavajstorlekar och mönster, bli en riktigt stilig liten garcon. Bienbien.
"Qu'est-ce que tu dis?? Je ne comprends pas le langue suedois" (SnyggAs favoritmening)
Menmen, efter det bar det av, i bil, till SnyggAs fars kompis någonting :) Där var det födelsedagskalajs och det bjöds på så väl tilltugg som förfriskningar. Det var smakligt. Man fick även höra en del busschaufförhistorier där som dom varit med om. Det är roligare än ni tror att va busschaffis kan jag säga er. Sen bar det av hemåt där det väntade rester sen kalajset här i går, jag snaskade i mig lite av det också moahahahahahahaha! =)
30 min senare var det dags för träff på strömvallen, träffen resluterade i prickenspelande, gitarrspelande och en himla massa skratt....."not" (asså not inom "-tecken betyder: not....not, alltså: inte.....inte(det resulterade i många glada skratt!!!) :) 
Men nu måste jag gå och lägga mig snart tror jag. 
Juden den.....valen(något bättre förslag??) har ingen skola imorgon, fast samtidigt har han ju inget internet eller viasat heller just nu moahahahahaha :)

Dagens fäärg är: Gröngröngrön grön du måste va grön!   

Nationaldäj

Aaah jag har precis kommit hem från skolan och ska precis sätta mig ner och plug NEJ JUSSTE!! Jag har ju inte varit i skolan idag! Möhöhöhöhöhö Jag och juden sitter och lirar burnout on maj roooom och har det chillnajseros. Vi började för övrigt dagen med 5 skedar choklad- (ibland) blandat med kolasås, samt att jag provade på en talltik fil med chokladsås. Det var smakligt
Ludde säger: Bajs på pinne Lalala lalala laaaalaaa!
Nej nu måste vi gå och geeka lite för fäään!
 Tooodilooapinne!

Dagens färg är: Grön

Fan...

Åh!! fan va jag blir sur på alla anti-miljönissar som springer runt och känner sig så jävla nöjda i sina stadsjeepar när dom lyckats släppa ut så jävla mycket skit dom kan genom att flyga mellan Göteborg och Stockholm 6 gånger på en dag, inte för att dom behöver det utan just för att dom kan det bara. Sen går dom och köper sitt jävla kaffe och känner sig riktigt jävla nöjda när dom dricker sitt hypersvarta kaffe som cirka 10 brasilanier har fått dö för bara för att skörda den där jävla exoktiska kaffebönan. Och sen Ni som inte påstår att det visst inte pågår några klimatförändringar i världen eller Ni som inte tycker dom drabbar Oss,  dom kanske inte gör det om du tittar ut genom ditt fönster ut på gräsmattan, men om du skulle slå på programmet NYHETERNA och skita i att bya kanal så fort det blir utrikes, då kanske Du skulle fatta att det finns andra länder i världen (VAAAA???) som det dör tusentals personer hela tiden bara för att dom har 60 fucking grader på dagarna och detta för att Vi måste åka bil till konsum och köpa mjölk.....och skyll inte all jävla skit på USA hela tiden, visst USA är ett stort miljöproblem i världen, men varför ska dom gå som något exempel för oss andra länder om vi inte ens orkar bry oss, än mindre agera och göra något. 
99% av er som läst detta bryr er säkert inte ett skit om miljön och jag förstår er, ni vet helt enkelt inte bättre...så är det bara. 
Det sorgliga kommer ju bara vara när ni i min ålder är cirka 70 och sitter med er rullator i Hagaparken i 50 graders värme och önskar att ni gjort något när ni fortfarande hade chansen....eller om 150-200 år när Sverge kommer vara ett centrum för Europa eftersom ökenspridning spridit sig långt in på kontinenten och lett till att vi har större delen av den syd-europeiska befolkningen bosatt i bland annat vårt fina land Sverige.   

Jag tänker försöka göra något åt problemet. Det är varken svårt eller kraftansträngande om alla bara ville egentligen, men tyvärr...
Du får göra precis som du vill, väljer du att inte göra något och titta åt andra hållet (som så ofta händer) så LOVAR jag att du en dag kommer ångra dig...


Tjock- börje är död!!

Det är med stor sorg jag (SnyggA) måste säga att Tjock- börje är död! Som tur var var det inte den elaka häxan jag bor med som mördade honom utan det var en hård kudde som kom från ingenstans och mosade honom. Han var en trogen vän i sina 24 timmar vid livet. Tjock- börje höll hårt fast vid sina (sin) kompisar och det är så jag och vi kommer minnas honom. Ända till sin död  var han den modigaste kompis jag haft. Han försökte alltid skydda mig när ett slag dök upp från ingenstans, bara mot ansiktet dock!
Men nu tycker jag vi glömmer börje och hans stordåd en gång för alla, annars kommer mitt skrivbord aldrig bli torrt!
Nytt ämne! Min såkallade matstrejkning! Anledningen till att jag matstrejkade var inte för att skydda någon utrotningshotad art eller växt utan det var för en mycket ädlare sak. I sinom tid ska det avslöjas. Men i alla fall! Vanligtvis hade en hungerstrejk varit hyfsat enkel för mig (jag är ju SnyggA) men just den här dagen var jag tvungen att springa för livet från min beloved syster när hon skulle se till börje. Det tog på krafterna och maten som för tillfället låg och osade borta på bordet kunde inte hjälpa mig! Det betydde att jag gick hungrig till skolan redan innan jag vaknat ordentligt.
När jag kom till skolan hörde jag inte vad lärarna mina sa för allt oljud som magen försökte distrahera mig med. Det gjorde att jag blev utslängd (alla trodde det var operamusik från mobilen min). Men dagen i skolan kom till slut till enda och jag rusade snabbt mot jacobs hemskullikusiga hem! :O När jag kom fram tog jacob fram två fina bröd av fiinaste kvalitet, av finaste material och som ger fiinaste smaken i gommen. Jag tackade demonstrativt "NEJ FÖR FAAN"! när han nästan stoppade upp dom i näsan på mig och kastade dom i brödrosten. Två minuter senare ligger det två skivor himmel framför mig på bordet. Jacob började skära upp gurka och la upp TRE skivor skinka på varsitt bröd. Jag stog inte ut! Jag sprang upp på övervåningen och gjorde lite joga... det hjälpte tills jacob kom upp och tappade ett bröd i trappan. Men jag klarade mig i alla fall en/ två timmar hos jacob. Efter det drog vi hem till my place där jag tänkt bjuda på kaffe men när vi öppnade dörren flög jag bak tjugo meter av doften som kom innifrån. Nån idiot hade bestämt sig för att baka kladdkaka på just den här dagen!! Jag klarade inte mer! Min mage dansade tango och sjöng andrea bocelli- låtar. Jag var tvungen att ta en bit kaka. Efter den enormt smakliga biten var det ingen idé att fortsätta med förbudet när jag redan brutit mot det så jag åt TRE STORA mackor som jacob beskrev så bra!
Nu orkar jag inte skriva mer för jag är bajsnödig! Tuddels!

Dagens färg är: Bl... nej GRÖN!

Jag, Juden och SnyggA

Guud mööuning!! Just nu är Anders och jag inne och skriver på bloggen samtidigt från två olika datorer...det visste jag inte att det gick!
I dag har jag i alla fall varit allmänt lat ska ni veta, vilket jag kan vara lite då och då. :)
Jag hängde i skolan med min klass ( VAAAAAAAAT????) till klockan 3, då kilade jag hem till karl. Vi åt fil och flingor till mellis (som man kan säga istället för mellanmål ifall ni inte visste det...) det var ljuvligt!!
Sen chillade vi gaaalet hos honom och luktade inte alltför mycket gurka. Efter det pallrade jag mig självklart hemåt. Hemma vankades det Tacos, det var ljuvligt!

Sen var det filmklipperi som gällde. Jag, Juden och SnyggA var ju ute och filmade lite i går, "These are their stories":
 Okey, vi var vid Skälbyskolan och spelade in massa filmklipp runt lite massa olika grejer. Nu har jag i alla fall satt ihop dom bra klippen till två grymma filmer och snart åker dom väl ut på Tubenjao. Det ska bara läggas till lite material på typ båda :) Men grääjt säger jag bara.

Tjock-Börje var för övrigt död imorse när jag skulle ge honom engelskaläxan. Jag sörjer hans bortgång! R.I.P. Tjock-Börje

Tjock-Börje

I dag har varit en mycket rogivande dag må jag då säga som den makaron jag är!

Dagen började med att jag gick upp, sen hände massa annat. Slutligen, efter typ 8 timmars hård skolgång, kom Anderspöjken och jag hem till mig. Vi skulle översätta värsta franskan och lyckades fenomenalt bra, med små hjälpmedel från okända källor :)
När vi kom hem till mig var i alla fall jag grymtokovichungrig och slängde genast ner deux sandwich i brödrostaren. 3 min senare sa det *Svish* och mackorna flög upp.
Jag frågade Anders: "Ska du ha en macka??"
"Nej jag hungerstrejkar ju!"
"aah jusste! glömde det för ett tag" (Mer om hungerstrejken i ett inlägg av den andre kisen!)
Mina mackor förvandlades till riktiga godsaker med lite skinka, tomat och gurka på. Sen stod jag och suktade Anders ett tag, det var trevligt.
Han stod emot.
Efter ytterliggare lite frestelser så lyckades vi hamna hos ÄÄnders. När dörren till hans hus öppnades kom en ljuvlig doft av nybakat in i våra fräna näsor. Anders drogs ihop i någon sorts krampaktigt åh-jag är-så-hungrig-att-jag-skulle-kunna-äta-brysselkål-ställning. Vi gick in, efter cirka 5 minuter var hungerstrejken bruten. han tog en ganska (för läget) försiktig bit kladdkaka (??). Sedan intogs ungefär 3 större frallor i ett rasande tempo. Osten var däremot lite för stark för Knar-Anders som var tvungen att riva sönder den i småbitar och lägga på frallan. :)
Nu kommer vi till dagens spännande moment.
Det var nämligen så att någon gång imorse hade det börjat växa fram en liten finne på Äänders näsa, ju längre dagen förflöt desto större blev finnen. När Anders satt och åt sin fralla kom hans storasyster Liv fram. Finnen hade nu blivit så pass stor att den kunde ses från 45 graders vinkel där Liv kom gående. Därefter utbröt ett: "Åh får jag klämma din finne :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D"(Det blev också nån sorts glädjedans när orden yppades från henne) . Anders fick kämpa i tiotals minuter för att bekämpa hotet från hans storasyster om att spränga den nya familjemedlemen. Anders kämpade tappert med en macka i andra handen och lyckades lyckligtvis undgå hotet med nöd och näppe. Nya familjemedlemen Tjock-Börje lyckades alltså överleva och lever nog just i denna stund som jag skriver detta.

Det var ett spektakel som hette duga som utspelade sig i dag alltså. Men nu tror jag minsann det är dags att gå och lägga sig. 

Vi får se om Tjock-Börje lyckas överleva morgondagen. Jag håller tummarna för honom!!

Dagens färg är: grön. 

RSS 2.0