Yääh

Två hela dagar sen man bloggade nu, gaaalet asså.
Det har hänt lite saker...och ah, det är väl sånt man ska blogga om typ :)
I torsdags då var det bal med bål, höhö...Ja asså vi drack något konstigt med frukt, som nog kan liknas vid bål. Men först av allt så gick jag, Sam, Karlebarle, Kooooourosh (som tog mitt popcorn) och Arvid från mig till balen i våra tjusiga outfits. Vi såg riktigt gangstriga ut faktist.... :) Sen var det beskådning av alla fordon som anlände till balen och dylikt. Kvällen förflöt i vanlig tid och tillslut hamnade vi på gården efter en väl avnjuten middag. Väl på gården var det dans och annat ståhej i 4-5 timmar. Sammanfattningsvis en mycket trevlig kväll.
Alla verkar för övrigt bli väldigt socialiserade när alla får på sig finkläder, lade jag märke till också! (Ah, jag håller ögonen öppna jag)

Next krakel spektakel: Todäj, eller i går....Fredag den 13 juni 2008 gick klass 9F, i björkebyskolan, ut grundskolan. De var för det mesta trevligt, lite ledsamt ibland dock. Först hängade alla i aulan och lyssade på det fenomenala talet om kompasser och vägval i livet. Sedan begavs det till klassrummet för ett sista avsked, det flödade en hel del tårar från fler än 1 person kan jag berätta. Alla fick massa kuvert med massa gamla och icke gamla arbeten och sedan utbröt kramkalas, det var riktigt finnurligt svårt att hålla reda på vilka man kramat och inte kramat ska jag säga. Men det var trevligt :) 

I dag var det också klassfest för klassen ( låter logiskt :) ) Vi hängde på görväln. Det var riktigt chillnajseros hela kvällen faktist, trots att jag vid ett tillfälle blev lite blöt av några vattenmonster som kravlat upp på land och greppade tag i allt och alla runtikring sig. Menmen, jag dödade inte alltför många av monstrena =) Helchill kväll sammanlagt och jag tycker att det var en mycket naaajs avslutning för våran grymma klass, kommer sakna den asså! Hoppas man inte tappar kontakten med alltför många...det skulle va tråkigt.

Slänger väl upp några fina bilder ( bland annat på karl 8) ) snart för att piffa upp det hela lite.
Men nu måste jag gå och lägga mig eftersom det vankas action på Where the action is imorgon. Ska bli riktigt naaaajs,
Godnatter!

Dagens färg är: Grön
Och årets klass är: 9F

Nu kan du kommentera Ludvig. S :)

Kommentarer
Postat av: Ludde

Oooh, låter chillnajseliseringsmedel :) Även fast jag visste allt detta :p men soooft :) Dagens färg är för övrigt ALLTID violett, ägge! Jag vill också se Foo Fighters för övrigt! Langa din biljett vafan!

2008-06-14 @ 02:42:43
URL: http://gravity.webblogg.se/
Postat av: Emma

Det var en muchi trevlig kvall, aven fast jag fick taxi eskort hem pga en ond migranattack :( smisk pa den!

sen sa har ja oxa bestamt att vu ska ha en uppfoljare - alltsa en till klassfest innan sommarn ar slut ! x)

2008-07-12 @ 22:30:23
URL: http://holdens.webblogg.se/
Postat av: Knar

Emma: yäs, jag håller med om muchi trevlig kväll, and vi borde helt jätteklart ha en till sån kväll innan sommaren är slut. Så får du smisk bort migränen till den kvällen :)

2008-07-19 @ 02:10:12
URL: http://knar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0