Natten

Det är en ny dag och på denna nya dag regnar det! Känns myket bra!

Ja...nej nu ändrade jag mig :) jag vill sova istället godnatt!
Finfina bilder på väg upp imorrn istället!


Padda on the street!

Blöta jeans sitter riktigt tajt och oerhört obekvämt om ni inte visste det!

Efter lite påtryckningar från min käre vän Juden så skriver jag nu ytterliggare ett, i mängden, så ofattbart intressant blogginlägg! Japp det stämmer....ett blogginlägg!

Dagen börjades med att åka buss till skolan på en alltför överfull buss. Bajs på sl I say! Dom borde ha fler 543:or som går på morgon och eftermiddagen! Menmen, det går ju att åka när det är knöckafullt (som dom säger i Småland) på bussen också.          
                                                                      (En sl-buss)

Later on dagen hade vi fotografering för våra matkort som vi ska få, och tydligen för sådant här personfoto som man tar i  skolan och skickar ut till alla mormödrar och farmödrar och hela högen. Det kan man ju tänka sig är ett trevligt avbrott från mattelektionen...och ja det var det :)  Men fotografen verkade lite halvt galen och typ instruerade hur man skule sitta för att se ut som den största mongolid som någonsin vandrat på denna jord. Vilket han också lyckades med i mitt fall,Yay : )

 (Tvillingar??)

Jaaaaa jaaaaa, efter skolan bar det av hem till kasslerkarl. Där spisades det ihop gaaaalet goda pizzamackor med "chili sauce", oregano och hela högen, Det var fett najs : D Eller som min gode kamrat Juden skulle sagt: "Jag gillart"! :)
Sen spelade vi papas pizzeria ett tag, bästa spelet någonsin faan : D

På kvällen var det lekeristuga hemma hos Juden som gällde. Tjockt najs! Vi visste inte vad vi skulle göra så vi spelade tecken4 för det mesta och kollade på american idol-fails och roliga scrubs-klipp : D : D Gaaalet kul : D
Sen var det dags att åka hem....i spöregnet! GAAAAAH vad blött det var helt sjukt!! Och 1 miljon paddor var ute på alla småvägar också så man var tvungen att akta sig för dom!! Jag tycker regn och paddor på vägar borde förbjudas på allmäna privatvägar på solfria novemberrena dagar!  Mina Jeans blev för övrigt drygt blöta som ni kanske förstod av tidigare text! :)

 (En Juden)
 
Nu blev det ett jävla långt inlägg så nu ska jag försöka luska fram lite roliga bilder att lägga in : ) Moahahaha jag lyckades!

Båteliseringsmedel!

Idag har det varit söndag och en ganska så ovanlig söndag!
Imorse när jag vaknade så är det första jag gör att slå på tv:n. Okey tänker du, helt fair enough asså!  Men efter att ha legat och tittat kanske 30 minuter på tv medan jag håller på och vaknar, så märker jag att det är nyhetsmorgon på fyran jag tittar på. Vaaaaaaaaat?? tänker jag och tittar ytterliggare en halvtimme :) Det var ganska tråkigt, men det var en sånggrupp med i slutet som hette The Fantastic Four, dom borde ni leta upp på Youtube, riktigt sköna gossar är allt jag har att säga om dom :)

Well! (What??) Jaja, sen så fick jag för mig att idag så ska jag minsann åka båt, så jag packar ihop lite saker och slänger ner allt i båten som står i garaget, allting är fair enough än så länge! Jag smsar SnyggA och frågar om han ska med. Ha svarar: Jomen visst tjommen!
Sen så ska pappa och jag rulla ut trailern med båten ur garaget. Då har bromsen på vänstra hjulet låst sig! DOH!
Bajs tänker jag och går in.
Efter ett tag så fick vi loss bromsen igen så då var det fort ner till sjön som gällde. Väl där så backa vi i båten och sen så kom SnyggA.
Vi gav oss iväg!

Naaaajs var det, solen sken för det mesta och vi var nöjda, dock badade vi inget eftersom det då kunde ha blivit svårigheter med att ta sig upp igen :)

Här är alla fina bilder vi tog :)


Vi åkte och plockade upp Ragge också och körde runt honom lite och sen släppte vi av honom vid hans hus igen = )

Imorrn är det skola igen :)


Mr. Skola

Sommarlov was over and out från och med klockan tio imorse. Istället var det gymnasieliseringsmedel som gällde, och i mitt fall då NT-gymnasiet i jakan. När man lite tjusigt stiger in i aulan där och ser sig lite fint omkring så ställer sig rektorn på skolan och blåser mysko i mikrofonen i typ en halv minut, så man fick ju ett rikigt finfint första intryck av henne asså :) 
Fair enough aj säj!
Klass nv1a hamnade jag i för den som undrar, och för den som inte undrade så hamnade jag i klass nv1a  : ) Verkade vara en helt fair enough klass också trots att vi inte höll på med så mycket busstreck idag, men imorrn ska vi spela minigolf : D : D Ahjusste! Jag hamnade i samma klass som mina, sedan 3 år, gamla klasskompisar från MA/NO :) And dom är: Olleeeeeeeeeeee, JooffJoff ooooooooch Haaaaaaaanna Yaaaay dubbeltrevligt :)

Det här blev mysko....eller kanske inte x) (ooo en judesmiley) Jag träffade Sam idag också förresten : D

Jag och Juden har motionerat idag för övrigt...... : D

Midnattsloppet

Springa är ett fenomen som jag tror dom flesta av er känner till, för er andra: använd er av Wikipedia (your friend in the dark)

Ja, i lördags då var det ett springa-gaaaalet-och-få-en-banan-och-lite-dricka-gratis-när-du-är-klar-lopp i stan : D Det heter också midnattsloppet.
Det var så att Ragge och han familj hade anmäl sig och skulle vara med och springa det och sen på lite mysko vägar så fick också jag hänga på, naaaaajs : D Dock så "hette" jag susanna någonting när jag sprang och fick en pytteliten damtröja som jag skulle ha, men som jag lyckades byta bort till en större och bättre tröja innan start : D 

Ja, man skulle pringa 1 mil på knivsöder och ha det trevligt.

Det var fan det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv kan jag berätta!! 19 000 som sprang som jävla duracellkaniner backe upp och backe ner. Jaja, i mål kom man lyckligtvis till slut, då på tiden 48.03.

Ragge den lilla Müsliofilen sprang på 45.46, han måste ha knarkat nåt alldeles extra inför det där. :)

Jaja, kul som fan var det : D : D : D Ska helt klart springa nästa år också! Men nu ha jag blivit fövirrad så nu får det vara slut på detta inlägg :)



Detta är den snabbe kisen jag berättade om = )

kidnappning

Aj äm being napkiddad atm! och för ert franskt folk: J'ai un veló avec des deux ordinateurs bleu et gris! Bien sûr. :)
AU REVOIR!"!!!!!!! BETON ÄÄÄÄÄÄÄÄÄRRRRRET :)

Operation Markörpenna...

....är avklarad sen några dagar tillbaka. Operationen bestod av att ett vind/insynsskydd skulle rivas och ett nytt skulle uppföras på platsen. Operationen skulle utföras av de två personer i världen som har minst byggkunskaper; Jägo Macarena och Juden.

I detta ögonblicksom jag skriver detta, och i det ögonblick ni läser detta så står det alltså ett nytt vind/insynsskydd precis outside mitt fönster. Asså det var helt gaaalet när vi byggde det! Vi hamrade bah: HAMMER HAMMER HAMMER och sågade bah: SÅGA SÅGA SÅGA och använde till och med elsågen bah: NÖFF NÖFF NÖFF! :)

Så här såg vindSLÄSHinsynsskyddet ut innan vi GG's (gottegrisiga gossar) gav oss på det och gjorde ett bättre:


Som ni kanske inte ser på bilderna så var det helt genomruttet och massa med knas och det typ föll ihop när vi petade på det, liksom: PET

Jaja, dagarna gick och vi byggde upp ett nytt och sen var det klart





Frågan är om världen har skådat något stiligare och vackrare än denna bild med två stycken GG's och deras vind/insynsskydd.

Någon dag ska vi ha release-fest för den också : D

Hejhoppedihopp!

Corfu and framåt : D



Ah, kisenkatten (observera att det inte ska stå: kissekatten!) börjar med att slänga upp en galet fräck bild! Han har sprungit(,) läck(ert)!

Men hallå det där är ju förresten en bild från när Juden och jag flög till Corfu in the not so much middle of Grekland!
Men det är en annan historia....som ni ska få höra om nu :) moahahahahaah jag känner hur buset står upp i öronen på mig :) 



Så här nöjd var Juden med resan : D



Så här ser Juden ut i Medelhavet när han håller andan och har ett cyklop på sig : D 



Oooo två gangsters på en trampbåt : D



Så här sexig kan man vara om man är Juden i ett par sexiga badbrallor med mysko passform : D (Sorry Ludokovic, kunde inte motstå ;))



Juden kom på det ultimata sättet att äta en glass på för att njuta till 100% Då såg han ut så här : D



Juden passade på att fota mig i mina sexiga röda badshorts, med mysko passform, precis när jag duschat : D



Så här trött kan man vara efter vecka på Corfu : D



Dessa två gangsters var våra skötare under resan, mycket behagliga personer. Det är alltså Emma, min syrra, och hennes man Alexander (dom två personerna närmast kameran)
Gubben med pirathatten, eller vad det är, var för övrigt för full för att stiga av båten efter den eminenta båtutflykten : D


Okey, nu massa bilder har visats, shown liksom. Vi hade värsta gaaaalna veckan on the island of Corfu : D
Jag hoppas den upprepas nästa år!

Om det förresten är någon som sett Cavos Ocensurerat så kan jag berätta att Cavos ligger i dom södra delarna av Corfu. För er som inte sett CO så är det ett program där dom filmar från Cavos dit det åker massa britter som super och har sex :)


Jaja, jag orkar inte skriva ett megalångt inlägg idag inte, fast detta inlägg var ju iofs hyffsat långt med alla bilder menmen! :)

Idag fick jag förresten toksnyggaste joggingshortsen från SnyggA som hade varit i Italien : D 
Dom ska jag langa upp en bild på snarast möjligt :) Tack Mr. Cool :)

Nu är det väl typ sovaliseringsdags = ) Godnatt : D

Corfu

Nu bär det återigen snart av till los Grekland, men denna gång med Juden! Trevligttrevligt :)
Jaja, nu ska jag gå ner och stänga min väska.

Ha det gött :)

RSS 2.0