Mina middagstider...

Ja, som förstått av ovan så är jag djupt bekymmrad över mina middagstider. Dem verkar sammanfalla allt senare på kvällarna och det är icke bra. Just nu sitter jag här utan att ha ätit middag. Ack och ve! Jag skyller allt detta på mina föräldrar som jobbar till allt för sena tider på kvällarna under dessa dagar. I och för sig så skulle jag ju enkelt kunna fixa mat lite tidigare på kvällen genom att laga mat, men i dag hade jag sagt att jag skulle vänta på far, som förhoppningsvis dyker upp snart så jag kan bli ett mål mat rikare :)

I morgon är det hockey som gäller. Djurgården - Färjestad. Jag, Ludde och Kohler ska gå. Kohler kommer ha en tråkig kväll då hans kära Färjestad åker på Stryk med stort S :)

En psykopat i farten :)


Sol i Sälen :)

Haha har precis upptäckt hur otroligt många dåliga bilder det blev från Sälen i år och Johanna, hon gör inte annat än att hålla med :D

Aaah!
Johanna strax före att hon dräpte 3 skidlärare.


Fanatiker och blommor

En ostmacka.

Jag känner att det där inte var en bra inledning. Hum, jag är inte alls hungrig nu, men ändå sugen på middag. hur går det ihop??

Inte alls någon skrivjoy i dag, men fortfarande ett inlägg. Sånt måste jag säga är trevligt.

Blev medbjuden till cybertown på fredag av Ragge och 3 till från Matpedagogerna. Vet inte om jag ska hänga på. Hör av dig om just DU vill hänga på också så kan vi fixart :)

Mot balettakademien :)

Poke her(HIS) face :)

Oj oj :)

I fredags fyllde Liv 20 fina år. Grattis :D

I går var en onyttig dag då utlärande av franskakunskaper och lek med Ludvig S var ett faktum :D

I dag spenderades tid med Helen och Herr Pannkakssmet :D

Som synes ovan (Vilka fina formalitetstexter jag skriver) så har helgen var intressant :) Dock så har ytterliggare överskådande procedurer skett under överblicklig tillbakatid. Va??

Pet!
HAhaha varför tar alla på kasslern?? x) :D

Säg detta och bli pigg: HÖHÖHÄHÄHÄUHÄUHÖHÄUHÄUHÖHÖ

Imorgon kommer bli känd som: Dagen då vi kom i tid till samhällskunskapen!

20 sidor kvar i Flugornas Herre. Den blev ju nästan lite spännande i slutet måste jag påstå :) Bokpresentation av den på fredag. FREDAG DEN TROTTONDE! DÖNÖ!

Dagens framföralla grattis går självklart till Osten som med bravur har tagit sig till ett fint sjuttonde år i sitt liv :) Grattis :D

Kasslerns nya kök är nästan klart, inte illa. Nej, mera bok nu :)

22:54

Nu fick det bli ett till inlägg :) Det har ju varit helg!

I lördags kan jag berätta att jag var i viksjöhallen i 7 timmar, varav 5 stod jag och sålde kaffe, bullar och annat snaskigt goda godsaker. Sen *POOF* så var jag hemma hos Ragge, som också stått i fiket i 5 timmar.  Där höll det på att göras fransk chokladtårta. Gott. Gud ja. Mmm. 
Det kan nämnas att hemma hos Ragge var: Rasmus, Angelica, Johanna, Erik, Johanna, Eric och sen anlände jag då såklart :) Johanna och Erik försvann sen iväg på en 18-årsfest hemma hos en låco som hade 25 (!!!!!!) sovrum. Sjukt.

Resten stannade kvar och lekte hemma hos Ragge 8) Det var intressant :) Sedan när det skulle sovas, då låg jag och Eric och pratade om något, eller det måste mest ha varit han som pratade för jag var på väg in i sovtillstånd. Men då plötsligt säger jag: "Har du tänkt på att man borde kunna winna på en selecta-maskin?? Typ köp en kexchoklad och få en bil."  Helt plötsligt världens skummaste mening och hur konstigt uttal som helst på "vinna". Några sekunder senare sa jag något om ett sekreteriat-papper och därefter har jag inget minne =)
 
Så kan det gå när man är på väg att så(va??!!)

Nu ska jag gå och borsta mig!

22:42

Goddag herr blogg! Hur står det till??

Nu ska jag berätta om helgens mest knasiga sak som jag upptäckte nyss! Håll i dig!
V-tangenten på mitt skrivbord har helt plötsligt blivit mycket trögare än ALLA andra tangenter att trycka ner. Hur skumt som helst. Någon kanske har pillat in en gammal godisbit där under, jag ska undersöka saken :)

                                                       
 

19:20

Ytterst trevlig dag med mycket mattepluggande och biologistuderande :) Vad säger kisen?? Ska han bli biolog ellert?? Knappast.

Matte får mig att tänka på mat. Mat får mig att tänka på att JAG ÄR HUNGRIG. Tänker jag göra något åt det?? Så småningom. Varför är det så mycket frågor som jag själv svarar på nu??  (Langa fram din grövsta skånska bröldialekt från långt ner i halsen och häng kvar LÄNGE på de kommande r:en)  "Ja DET, vet varken Du eller Jag!"


                                     SKÅNE!

Fakta om Skåne: Skåne är Sveriges sydligaste landskap. Faktum är att det ligger så långt söderut att man ibland funderar på om det verkligen tillhör Sverige. Skåne är Sverges minst produktiva landkskap näst efter Närke. vilket betyder att allt man i stort sett bidragit med, till resten av landet dem senaste åren, är ett fåtal komiker och en eller annan kaka.
Hallandsåsen är en ås ganska långt norrut i Skåne. Där renas stora mänger vatten varje år. För cirka 10 år sen kom en mycket underlig person på att man ska ha en tunnel genom hallandSÅSEN. Bygget har pågått i runt 10 år idag och man har kommit ungefär 50 meter in i den. 
På sommrarna är stora delar av Skåne täckt av risfält på grund av det tropiska klimatet som gör att det regnar mycket, vilket bidrar till optimala förhållanden för risodling. Riset exporteras framför allt till Kina, där den inhemska risodlingen är nästan obefintlig. 
Malmö heter Skånes "huvudstad". Det är ingen som riktigt vet var det ligger eller om staden fortfarande finns.
Malmö har en ljuspunkt på sin karta. Båstad. Där samlas, 2 veckor om året, mestadels Stockholmare och tennisproffs av olika nationaliteter för att festa och visa upp sina små dyrgripar; så som exklusiva bilar och båtar.

Så nu vet ni lite mer om Skåne tack vare BFSU (inte RFSU).
 
BFSU - Bacons förträffliga Sverige-uppslagsbok  

23:15

*JOBBIGT TJUTANDE ALARMLJUD* *JOBBIGT TJUTANDE ALARMLJUD* *JOBBIGT TJUTANDE ALARMLJUD* 
Alla viktiga personer samlas i ett litet upplyst rum, 45 km under marken. Lamporna på väggarna sprider ett rödaktigt sken över hela rummet och de flesta kollar frågande på varandra. Plötsligt kliver Tintin in genom en lönndörr och ställer sig mitt i rummet med en kopp kaffe i handen. 

- Mina herrar, börjar han.
- Ludvig har återuppväckts från sin 1 vecka långa bloggdvala.
 
Reaktionerna låter sig inte väntas. Folk tjoar och tjimar som aldrig förr. Ballongerna faller ner och folk hoppar runt som vilda tokar och kramar varandra. Mitt i allt stoj sitter Chuck Norris. Han sitter där, helt stilla, bara stirrar ut i ett tomt intet. Han som trodde Ludvigs tid som bloggare var förbi. Känslorna blir för många. En tår rinner ner från han högra öga, ner till mungipan där den stannar hastigt innan den fortsätter nerför hakan mot marken. 

Ja, Ludvig har alltså vaknat upp ur sin bloggdvala :) Trevligt är allt jag har att säga.

Ludvig <3 Gass
Glasspojken

Lite update på Skälby-fronten. En pizza för mycket avnjöts idag i sällskap av Kassler och Johanna. Originala Sälen-gänget liksom :) Grymmers var det för all del men man blev på tok för mätt. Som alltid DOH!


Kasslern och Johanna :)

HAhahah hittade coolaste bilden på kassler x) Fast den blir han nog sur om jag slänger upp, men vi får se 8) busbus

Dags för lite biologi :)

Kassler is heading över :)

Marre
                                                                       Marre-Mauritius

Hum, dit skulle vara fint att åka tillbaka till, men det kommer nog inte ske inom en närmare framtid.  Kassler är som sagt på väg hit. Hanna är troligen ute och motionerar. Johanna sägs sitta på datorkunskap. Ludvig verkar spårlöst försvunnen för mig sedan en tid tillbaka. Ragge ringer lite då och då. Ja det där är typ lite som jag vet att folk gör just nu. Jag har koll på ALLT :)


22:48

Måndag, kväll, mörkt, hela veckan kvar. Låter gräjt tycker jag :D

Min mage kurrar eller mer brummar egentligen, trots att jag ätit middag för inte så länge sen. Så, nu skulle tydligen mor min gå och lägga sig. JAHA. Dags för scrubs tror jag. Ett scrubs-avsnitt är runt 20 minuter plus-minus 5 8) Höhöhö, det där är det bara nv1a:are som förstår sig på antagligen :)

Happy Halloween!


Stillbildsfilmen


Vid exakt 2 minuter ser man mig, Johanna och Carla :)

Gårdagskväll spenderades med Hanna och Emelie och morotskakebakande ingick bland annat i bespisningen under kvällen. (Kul ord i den meningen :)) Det var NAAJS som faen. Och gott dessutom. Försökte titta lite på några olika filmer också, men det gick inge vidare :)

Idag har myy siister varit här. VERY NIICE! I LIKE! Ja, vi har tuggat ballerina men sedan lämnade hon kvar förpackningen här så nu är det bara jag som tuggar ballerina. Mums :D

Kassler och Ludvigart är fortsatt sjuka, eller??

RSS 2.0