19:20

Ytterst trevlig dag med mycket mattepluggande och biologistuderande :) Vad säger kisen?? Ska han bli biolog ellert?? Knappast.

Matte får mig att tänka på mat. Mat får mig att tänka på att JAG ÄR HUNGRIG. Tänker jag göra något åt det?? Så småningom. Varför är det så mycket frågor som jag själv svarar på nu??  (Langa fram din grövsta skånska bröldialekt från långt ner i halsen och häng kvar LÄNGE på de kommande r:en)  "Ja DET, vet varken Du eller Jag!"


                                     SKÅNE!

Fakta om Skåne: Skåne är Sveriges sydligaste landskap. Faktum är att det ligger så långt söderut att man ibland funderar på om det verkligen tillhör Sverige. Skåne är Sverges minst produktiva landkskap näst efter Närke. vilket betyder att allt man i stort sett bidragit med, till resten av landet dem senaste åren, är ett fåtal komiker och en eller annan kaka.
Hallandsåsen är en ås ganska långt norrut i Skåne. Där renas stora mänger vatten varje år. För cirka 10 år sen kom en mycket underlig person på att man ska ha en tunnel genom hallandSÅSEN. Bygget har pågått i runt 10 år idag och man har kommit ungefär 50 meter in i den. 
På sommrarna är stora delar av Skåne täckt av risfält på grund av det tropiska klimatet som gör att det regnar mycket, vilket bidrar till optimala förhållanden för risodling. Riset exporteras framför allt till Kina, där den inhemska risodlingen är nästan obefintlig. 
Malmö heter Skånes "huvudstad". Det är ingen som riktigt vet var det ligger eller om staden fortfarande finns.
Malmö har en ljuspunkt på sin karta. Båstad. Där samlas, 2 veckor om året, mestadels Stockholmare och tennisproffs av olika nationaliteter för att festa och visa upp sina små dyrgripar; så som exklusiva bilar och båtar.

Så nu vet ni lite mer om Skåne tack vare BFSU (inte RFSU).
 
BFSU - Bacons förträffliga Sverige-uppslagsbok  

Kommentarer
Postat av: Ludde

höhöhööhöh :p grymt! Gotland nästa ellerrrrr? Makrill kanske?

2009-02-04 @ 20:04:20
URL: http://gravity.webblogg.se/
Postat av: Bacon :D

Gotland nästa it is :D

2009-02-04 @ 21:45:20
URL: http://knar.blogg.se/
Postat av: olivia

hahahah<3333 din blogg är lovely



lyssna på sunday bloody sunday med U2 och lyssna i refrängen. det låter som att de säger "små negrer i sanden" på skånska!

2009-02-04 @ 21:46:18
URL: http://oselander.blogg.se/
Postat av: olivia

hahahah<3333 din blogg är lovely



lyssna på sunday bloody sunday med U2 och lyssna i refrängen. det låter som att de säger "små negrer i sanden" på skånska!

2009-02-04 @ 21:48:52
URL: http://oselander.blogg.se/
Postat av: Bacon :D

Höhö :)

Vaddå låter som?? Det är väl klart dom sjunger det :D Allting annat är orimligt :) Varför skulle man inte sjunga det liksom?? På skånska dessutom :)

2009-02-08 @ 19:09:59
URL: http://knar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0