Fan...

Åh!! fan va jag blir sur på alla anti-miljönissar som springer runt och känner sig så jävla nöjda i sina stadsjeepar när dom lyckats släppa ut så jävla mycket skit dom kan genom att flyga mellan Göteborg och Stockholm 6 gånger på en dag, inte för att dom behöver det utan just för att dom kan det bara. Sen går dom och köper sitt jävla kaffe och känner sig riktigt jävla nöjda när dom dricker sitt hypersvarta kaffe som cirka 10 brasilanier har fått dö för bara för att skörda den där jävla exoktiska kaffebönan. Och sen Ni som inte påstår att det visst inte pågår några klimatförändringar i världen eller Ni som inte tycker dom drabbar Oss,  dom kanske inte gör det om du tittar ut genom ditt fönster ut på gräsmattan, men om du skulle slå på programmet NYHETERNA och skita i att bya kanal så fort det blir utrikes, då kanske Du skulle fatta att det finns andra länder i världen (VAAAA???) som det dör tusentals personer hela tiden bara för att dom har 60 fucking grader på dagarna och detta för att Vi måste åka bil till konsum och köpa mjölk.....och skyll inte all jävla skit på USA hela tiden, visst USA är ett stort miljöproblem i världen, men varför ska dom gå som något exempel för oss andra länder om vi inte ens orkar bry oss, än mindre agera och göra något. 
99% av er som läst detta bryr er säkert inte ett skit om miljön och jag förstår er, ni vet helt enkelt inte bättre...så är det bara. 
Det sorgliga kommer ju bara vara när ni i min ålder är cirka 70 och sitter med er rullator i Hagaparken i 50 graders värme och önskar att ni gjort något när ni fortfarande hade chansen....eller om 150-200 år när Sverge kommer vara ett centrum för Europa eftersom ökenspridning spridit sig långt in på kontinenten och lett till att vi har större delen av den syd-europeiska befolkningen bosatt i bland annat vårt fina land Sverige.   

Jag tänker försöka göra något åt problemet. Det är varken svårt eller kraftansträngande om alla bara ville egentligen, men tyvärr...
Du får göra precis som du vill, väljer du att inte göra något och titta åt andra hållet (som så ofta händer) så LOVAR jag att du en dag kommer ångra dig...


Kommentarer
Postat av: JudeTomten

Mycket bra initiativ, brur miljöaktivistos!

2008-06-06 @ 22:56:23
URL: http://gravity.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0