Lång helgsummering :D

Dåligt med bloggande på sistone ja. Så man kanske skulle dra den där summeringen av helgen nu.
 
Torsdag: Match! Mot Täby, galet! Laget kommer dit med 1 avbytare, vi tänkte att vi skulle springa ifrån dom, det hindrade dommaren oss ifrån att göra. Han var helt blåst, dommaren alltså! Delade ut två röda kort till oss och cirka 10 utvisningar, varav en för filmning. Vem fan filmar i handboll?? Aja, han var galen och publiken (som bestod av kanske 50-70 personer) tröttnade rätt snabbt på hans kassa bedömningsförmåga och buade ut honom totalt. När en i publiken skrek: "Du är ju helt jävla dum i huvudet!" (när vi fick utvisning för filmning) blev dommaren så rasande att han sprang fram till våra tränare och sa: "Om ni inte får tyst på publiken så avbryter jag matchen genast!" Alla mest garvade åt honom x) Jaja, han var LITE speciell, till slut så toskade vi matchen med 3 bollar eller något, trots att vi nästan hela matchen hade legat före med 1 mål eller så. Slutligen kan det läggas till att matchen slutade 20 minuter efter att den borde slutat, vilket klart visar vilket kaos det var. Men det var väl kul på sitt sätt :)  

Fredag: Har jag för mig spenderades ihop med Kasslert, dock så minns jag inte särskilt mycket mer x)

Lördag: Håki på Hovet med Kassert. Vi såg DIF ta emot Frölunda-boysen. Först tv perioderna gick rätt bra, men i sista säckade DIF ihop och Frölunda vann med 5-1. Inte så fair enough. Men djurgårdsklacken stod och sjöng vackert hela matchen så det var upplyftande :D Det var förresten dålig dommare här också. Lärking. Skickade ut folk i DIF stup i kvarten. Aja baja!! Menmen. Sen åkte han och jag hem till Ludde med varsinn pizza :D Väl där träffade vi Linn( Ludes syster), Grace (Luddes systers kompis), Matadoren (Luddes classmate) och Herr Folcke (Matadorens och Luddes kompis). Vi tittade på VM-kvalet, tråkig match och supermålmissar, gjorde att det blev mest prat. :D

Söndag: Träffade syrran och Alexander och gick och fikade med dom på stan. Det var najs :D På väg därifrån började Alex plötsligt prata om någon tå i någons stjärt, varpå en tjej i 25-årsåldern framför vänder sig om och såg helt jävla skräckslagen ut. Haha det var kul x) Hon vände sig om ett antal gånger senare också för att skeptiskt titta mot oss x) 
Under dagen lyckades jag för övrigt spana in 1 corvette, 1 svart ferrari och 1 LAMBORGHINI :D Den var feeeeeeeett cool, gaaaaah galet! :D Verkade som om alla tog chansen och schtekte runt i sina sportbilar för sista gången det här året. Najs :D 

Fy fan va långt det blev. Aja, en liten futtig bild blir det på scthekarbilen jag såg utanför slottet (Fast inte just den då) :)

Lamborghini Gallardo Superleggera

Kommentarer
Postat av: Ludde

Aboo, jag vill också träffa Emma och Alex!! Kan vi inte göra det snart bruur loco? :D

2008-10-13 @ 22:44:24
URL: http://gravity.webblogg.se/
Postat av: Bacon :D

Jomen visst kan vi fixart :D

2008-10-13 @ 22:48:25
URL: http://knar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0